Mustafa Durmaz bugün AK Parti Nevşehir Merkez ilçe Başkanlığına gelerek İlçe Başkanı Salih Açıkgöz e Başvuru dosyasını teslim etti.

Durmaz Sevdalısı olduğumuz ve doğduğumuz topraklara Göreme ye Belediye Başkanlığı görevi için Partimiz AK Parti den özellikle kasabalı vatandaşlarımızın turizmci esnaflarımızın büyük destek ve teveccühleriyle Göreme kasabasına hizmet için resmi başvuruda bulunarak bu kutsal göreve talip olduk.

Tüm Göreme kasabamız için Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Burada amacımız kırmadan dökmeden incitmeden incinmeden Birleştirici bütünleyici ve tamamlayıcı olarak Göreme kasabımıza örenek ve olmassa olmaz Projelerimizle AK Parti hizmetlerini en güzel şekilde getirmek olacaktır.

Göreme kasabamız sadece seçmen sayısı olarak gözüken 1500 kişiden ibaret olmadığı gerçeğinin altını çizmek istiyorum.

Günde yaklaşık beş bin kişiyi misafir eden içerisin de yaklaşık yılda 3 milyon kişinin ziyaret ettiği Açık hava müzesi gibi bir değeri bulunduran,  Dünya kültür mirası listesinde gösterilen Kapadokyanın merkezindeki cennet beldemiz Göreme nin hak ettiği hizmeti layıkıyla yürütmek adına aday adaylığımızı açıklamış bulunuyorum.


Aldığım bu kararımda emeği ve desteklerini esirgemeyen önce aile meclisi sonra çevremiz ve Göremeli turizmci ve kasabalı halkımıza sosuz teşekkür ediyorum.Allah hakkımızda ve Göreme kasabamız için hayırlısını versin dedi.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz de Mustafa Durmaz a Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın diyerek Mevcut Başkanlarımızda dahil biz hiç bir aday adayına söz vermedik tüm aday adaylarımız eşit bu konuda kararı anketlerle kendi vatandaşlarınız verecek.Allahım hayırlı ve uğurlu etsin Allah utandırmasın dedi.