MUSTAFAPAŞA TURİZMDE YENİ PROJELERİYLE MARKA ŞEHRİ OLMA YOLUNDA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ.

Mustafapaşa Belediye Başkanı Levent Ak bir şehrin gelişmesi için öncelikle Mustafapaşa, Cemil, Taşkınpaşa ve Şahinefendi köyün asfalt yapım çalışmalarına Kayseri Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Nevşehir 67. Şube Şefliği''ne bağlı ekipler tarafından başlatıldığını açıkladı.

 

DÜNYA TURİZMİNDE MUSTAFAPAŞA ADINDAN SÖZ ETTİREN MARKA ŞEHRİ OLMA YOLUNDA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ.

Başkan Ak geçen yıl Ürgüp, Mustafapaşa, Cemil ve Ayvalı köy arasındaki kara yolların asfaltlama çalışmaların tamamlanmasının ardından bu yılda Taşkıpaşa ve Şahin efendi köyün asfaltlama çalışmalarına hız verilirken, Mazı, Derinkuyu ve Kaymaklı yer altı şehirleriyle birlikte Soğanlı bölgesine karşılıklı turların yapılmasıyla bölgede konaklama günlerin uzatılması turizmcilerin gelirlerin artması sonucu Türk ekonomisine büyük katkı sağlayacağı gibi gençlerimize iş istik lamını sağlayacağı gibi Mustafapaşa yine dünya turizmine adından söz ettiren marka şehri olma yolunda çalışmalarına yeni projelerle devam edeceğini söyledi.

Başkan Ak Kapadokya bölgemize gezi amaçlı gelen yerli ve yabancı turistlerin Soğanlı bölgesine karşılıklı turların yapılması Mustafapaşa’da ve bölgede konaklama günlerin uzatılmasıyla turizmcilerin gelirlerin artması sonucu Türk ekonomisine büyük katkı sağlayacak dedi.