Türkiye'nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Kongresi, 5-7 Aralık 2019'da kapılarını 13. kez açacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ ortaklığıyla düzenlenen fuar, 2020 turizmine katkı sağlayacak.

Kapadokya yine geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda tek çatı altında fuara katılacak. Nevşehir Valiliği öncülüğünde, KAPHİB (Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği) ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Koordinesi ile düzenlenecek Olan Travel Turkey İzmir Fuarına, Ürgüp, Avanos, Göreme, Uçhisar ,Ortahisar Belediyeleri ile birlikte toplamda 6 kurum fuara katılım sağlayacak.

KAPHİB (Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği) Müdürü Levent Ak yaptığı çağrıda; "05-07 Aralık 2019 Tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek olan TRAVEL TURKEY İZMİR 2019 TURİZM FUARINA her yıl olduğu gibi; kamu, yerel yönetimler ve sektör temsilcileri ile birlikte hareket ederek farklı tanıtım yolları yerine, hep birlikte hareket ederek daha etkin ve güçlü bir tanıtım yolu izleyen Nevşehir Valiliğimiz birlik beraberliğin en güzel örneklerinden birini daha İzmir Travel Türkey 2019 turizm fuarına katılım sağlayarak göstermiştir. Bu vesile ile, KAPHİB öncülüğünde Kamu Kurum Ve Kuruluşarımızın Yöneticileri, Bütün Sektör Temslicilerimizi  Ve bütün Nevşehirli hemşehrilerimizi Kısacası Herkesi İzmir Fuarına Davet Ediyoruz " dedi...