Kapadokya’nın en önemli turizm ve sanat merkezleri arasında yer alan Avanos, Nevşehir şehir merkezinde 18 km uzaklıkta yer almaktadır. Hititlerden bu yana seramik sanatı ile ön plana çıkan ilçe, tarihi yapıları ve benzersiz doğal güzellikleriyle de dikkat çekmektedir. Yazları sıcak ve kurak, kışları ise soğuk ve yağışlı geçen ilçede, bahar aylarının havası, keyifli bir gezi olanağı sunmaktadır. Çömlek atölyelerinde keyifli zamanlar geçirip, yer altı şehirlerinden açık hava müzesine kadar tarihe doyacağınız bir konaklama deneyimi yaşatan Avanos, birbirinden özel konaklama alternatiflerine sahiptir. Romantik tatiller için de uygun atmosfere sahip olan Avanos’ta oteller yılın dört mevsimi hizmet vermektedir. Siz de bu yıl tatilinizi Nevşehir Avanos’ta planlayarak, dünyada benzeri olmayan yapılara ve doğaya tanık olabilirsiniz.

Gerçek Bir Kapadokya Evinde Konaklamak İsteyenler İçin "Alp Hotel Cappadocia"

Kapadokya’nın kalbi Avanos’ta konuklarını ağırlayan Alp Hotel Cappadocia, sarı taş kullanılarak inşa edilen ihtişamlı binası ve lüks hizmetleri ile dikkat çekmektedir. Geniş bahçesinde yılın dört mevsimi konuklarını ağırlayan tesis Avanos Otogarı’na 2 km, Nevşehir Havaalanı’na 13 km, Kayseri Erkilet Havalimanı’na 58 km mesafede yer almaktadır. Şehrin mimarisini her noktasında deneyimleyeceğiniz tesisin konforunuz düşünülerek dekore edilmiş 73 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon konsepti sunan tesiste, sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri açık büfe servis edilmektedir. Yaz boyunca keyifli bir Avanos gezisinin yanı sıra tesiste vakit geçirmeniz için 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu hizmet vermektedir. Huzur dolu bir konaklama deneyimini Avanos’ta tüm sevdiklerinizle birlikte yaşamak isterseniz http://www.alphotelcappadocia.com / ‘dan detaylı bilgi alabilirsiniz. Üstelik otelimiz havuz başında, Düğün Sünnet gibi bir çok organizasyonlarada ev sahipliği yapmaktadır.

Avanos’un En Lüks Otelleri Arasında Yer Alan DoubleTree By Hilton Avanos Cappadocia

Türkiye’nin en turistik noktaları arasında yer alan Nevşehir Avanos’ta hizmet veren DoubleTree By Hilton Avanos Cappadocia, ilçenin büyüleyen atmosferinde Hilton otellerinin benzersiz kalitesini konuklarına sunmaktadır. Nevşehir Havalimanı’na 13 km, Kayseri Erkilet Havalimanı’na 59 km, Avanos’a 5 km mesafede alan tesisin, şıklığı ve konforu ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatan 126 odası bulunmaktadır. Sadece konaklama ve oda kahvaltı hizmet seçeneklerine sahip tesiste, sabah sunulan açık büfe kahvaltı hizmetinin yanı sıra gün boyu hem Kapadokya’nın hem de dünyanın seçkin lezzetlerini tadabilmeniz için 1 adet a la carte restoran servis sunmaktadır. Keyifli bir Avanos gezisinin yanı sıra tesis içerisinde de unutulmaz anlar yaşamanız için 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Eğlence ve serinleme olanaklarının yanı sıra dinlenebileceğiniz bir tatil vadeden DoubleTree By Hilton Avanos Cappadocia’nın SPA merkezinde 2 adet hamam, sauna, kür odası, şok duşu, masaj odaları, zayıflama ünitesi ve cilt – vücut bakım üniteleri yer almaktadır. İş seyahatlerinizde de tercih edebileceğiniz tesisin biri VIP olmak üzere 4 adet tam donanımlı toplantı salonu hizmet vermektedir. 

Kapadokya’da Kusursuzluğu Arayanlar İçin Suhan Cappadocia Hotel & Spa

Kapadokya Avanos’ta hayallerinizin ötesinde bir tatil için tercih edebileceğiniz Suhan Cappadocia Hotel & Spa, lüks odaları, enfes lezzetleri ve birbirinden özel hizmetleri ile dikkat çekmektedir. Nevşehir Havalimanı’na 35 km, Kayseri şehir merkezine 65 km, Ürgüp’e 18 km ve Nevşehir merkeze 20 km uzaklıkta yer alan tesisin, unutamayacağınız bir konaklama deneyimine kapılarını aralayan 450 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste, sabah kahvaltılarında ve akşam yemeklerinde sunulan açık büfe servisin yanı sıra 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. Yılın dört mevsimi dilediğiniz an yüzebileceğiniz Suhan Cappadocia Hotel & Spa’da 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu yer almaktadır. Dinlenmeye ve rahatlamaya zaman ayırmak isterseniz tesisin SPA merkezinde sizleri Türk hamamı, sauna ve masaj olanakları beklemektedir. 

Avanos’ta Romantik Bir Tatil İçin Azure Cave Suites

Kendine has dokusu, mimarisi, tarihi ve doğası ile ziyaretçilerini büyüleyen Avanos’ta romantik bir tatil ya da unutulmaz bir balayı için sizleri en iyi şekilde ağırlayacak olan Azure Cave Suites, kusursuz bir tatil vadetmektedir. Göreme Otogarı’na 4 km, Nevşehir Havaalanı’na 30 km, Kayseri Erkilet Havalimanı’na ise 71 km mesafede yer alan tesisin, her biri farklı tasarıma sahip şık ve konforlu 14 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste misafirleri her sabah doğal ve

yöresel ürünlerle hazırlanmış lezzetli bir kahvaltı beklemektedir. Kapadokya’nın en romantik oteli ödülüne kayık görülen Azure Cave Suites, jakuzili odalarda konaklama, özel şarap ikramları, odaya kahvaltı, romantik turlar gibi hizmetleri ile dikkat çekmektedir. Kapadokya’nın büyüleyici manzarasını izleyebilmeniz içinse gün batımı terası sizleri beklemektedir.