TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT)’de Ürgüp'ün incisi Ortahisar tanıtıldı.

EMITT 2018’e katılan Ortahisar Belediyesi, bu senede Ortahisar’ın turizm değerleri ile farkını ortaya koydu. Fuar ziyaretçilerine kabak çekirdeği, kuru üzüm ikram edilirken ayrıca Kapadokya ve Ortahisar tanıtım dergileri , broşürler ve Peribacası maketinin armağan edildiği fuara ilişkin açıklamada bulunan Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, Ortahisar tarihinde ilk defa bu denli büyük bir tanıtım atağına çıkıldığını, Ortahisar'ın ismini her platformda duyurmaya devam edeceklerini bildirdi.  Başkan Genç, Kapadokya bütünlüğü içerisinde Ürgüp'ü, Avanos'u, Göreme'si, Uçhisar'ı, Kozaklısı ile Kapadokya'nın önemli  bir parçası olarak Ortahisar kasabamızın tanıtılmasını sağladık ve bundan son derece mutluyuz.

25-28 Ocak tarihleri arasındaki 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda kurulan Ortahisar Belediyesi standı ise fuar ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü. 25 Ocak Perşembe günü saat 11.00’da fuar merkezinde düzenlenen açılış töreniyle başlayan fuarda dünyanın çeşitli yerlerinden ülke ve Türkiye’den birçok il stant açarak ülke ve şehirlerini temsil etti.