AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş, Ortahisarlı gençler için yemekli toplantı düzenledi. Toplantıya, belde de yaşayan gençler büyük ilgi gösterdi.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı Yemekli proğrama Başkan Adayı Mustafa Ateş’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Av. M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, eski belediye başkanı Ali İhsan Özendi, Gençlik Kolları Belde Başkanı Cihat Duruer, İl Genel Meclis üyesi adayı Gürbüz Dinç, partililer ve çok sayıda Ortahisarlı gençler eşlik ettiler.

“ATEŞ'TEN GENÇLERE YOĞUN KATILIM İÇİN TEŞEKKÜR MESAJI”

Ortahisarlı gençlerin 'Gönül' buluşmasına ev sahipliği yapan AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş, yaptığı açıklamasında; Geçtiğimiz akşam düzenlediğimiz GENÇLİK BULUŞMASINA katılarak, bizleri onurlandıran tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Yoğun katılımdan dolayı yemek yiyemeyen, bizleri ayakta dinlemek zorunda kalan kardeşlerimden ve özellikle davetimize katılamayan genç bayanlarımızdan özür diliyorum. Lütfen hakkınızı helal edin...

Ayrıca davetimize icabet ederek, açıkladığımız projelerde bizlere kayıtsız destek veren; İl Başkanımız sayın M.Rauf YANAR'a, Nevşehir Milletvekilimiz sayın Mustafa AÇIKGÖZ'e, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü sayın Mazhar BAĞLI'ya, Gençlik Kolları İl Başkanımız sayın Ahmet DOLAŞMAZ'a, organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma, bilhassa Gençlik Kolları Belde Başkanımız Cihat DURUER ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.

İnşallah bu coşkunun, bu katılımın devamı 31 Mart 2019'da gelecek ve kazanan Ortahisarımız olacaktır. 31 Mart'ın akşamında beldemiz AK Parti Belediyeciliği ile yeniden buluşacaktır. Allah'ın izniyle Koruma Amaçlı İmar Planımız da geçecek, Doğalgaz, Üniversite, Halısahamız da gelecek, yeni bir ilkokul ile yeni bir cami ve taziye evimiz de yapılacak, özellikle gençlerimiz ve kadınlarımız için yeni iş alanları da sağlanacak, Ortahisarımız bölge turizminde zirveye çıkacaktır. Bizler verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız, Hükümetimiz ve Vekillerimiz de bizim yanımızdalar. Saygılarımla...

"Yaparsa Ak Parti Yapar"