POLONYA EMNİYETİNDEN MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ZİYARET

            Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nün hazırladığı AB projesi çerçevesinde, önleyici hizmetler ve çocuk şube müdürlüğü çalışmalarını incelemek için Polonya’dan Türkiye’ye gelen polis heyeti, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

Polonya’nın çeşitli kentlerindeki emniyet teşkilatlarında görev yapan Marek CZARNECKİ, Agnieszka GUZA, Gregorz HABEL, Kamila ADAMSKA, Karolina NOWOCIN, Joanna LOPATOWSKA'dan oluşan heyet 28 Haziran tarihine kadar Nevşehir’in yanı sıra İzmir, Isparta, Kahramanmaraş ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüklerindeki çocuk suçluluğunun önlenmesi konusunda yapılan örnek projeleri incelemek üzere Ülkemize geldiler.

İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER  makamında kabul ettiği heyet ile sohbet ederek spor kompleksimizin faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra Damat İbrahim Paşa Spor Salonundaki Voleybol antrenmanında sporcularımıza eşlik ettikten sonra 3 Nolu çim sahamızdaki Atletizm antrenmanımıza katılarak sporcularımızla birlikte eğlenceli bir antrenman geçirdiler. Daha sonra gençlik merkezimizi ziyarette bulunan heyet, liderlerimiz ile birlikte sohbet edip, gençlik merkezi personelimizin mini müzik dinletisi eşliğinde oynadıktan sonra dart turnuvasıyla keyif dolu bir gün geçirdiler.

İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER günün anısına Peribacası , bakanlık logolu tişört ve gençlik merkezimizde kursiyerlerimizin yapmış olduğu Ebru çalışmasını hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi. İl Müdürümüzün ve personelimizin sıcak karşılamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek bu eğlenceli gün için teşekkür ederek ayrıldılar.