Kapadokya'nın en önemli açık hava müzelerinden biri olan Zelve Vadisinde gösterilmek üzere 6 ayda hazırlanan, Fikirbazzenger'ın yönetttiği mapping Showu izlemeyen kalmasın diye şimdi Kurban Bayramı sonuna kadar Biletler bir defaya mahsus yüzde 50 indirimli...

VİSTA BİLİŞİM'DEN NEVŞEHİRLİLERE ÖZEL FIRSAT!!!

"Bu muhteşem Show'u Görmeyen, bilmeyen ,duymayan kalmasın..."

Haydi sizde ilinizi bölgenizi keşfedin. İster ailenizle ister arkadaşlarınzla sevdiklerinizle bu fırsatı kaçırmayın. 

Haydi çocuklar haydi gençler haydi hanımlar haydi beyler haydi arkadaşlar Şimdi Kapadokya Mapping Show İzleme Zamanı Hemde % 50 İNDİRİMLİ...


Bayram süresi boyunca 18 Eylül tarihine kadar Nevşehirli tüm hemşehrilerimize yüzde 50 indirimle Kapadokya Mapping Show izleme şansı...

Bilet satışları girişte gişelerden yapılacak olup isteyenler telefonumuzu arayarak erken rezervasyon yaptırabilirler... Sakın geç kalmayın, Acele Edin...

Kapadokya'da 3D Mapping teknolojisi ile hazırlanan muhteşem ses ve ışık gösterisi ile ACE OF M.i.C.E Ödülllü Kapadokya Zelve Mapping Show​ sizleri bekliyor.

Rezervasyon için tel:

0 546 889 00 50
Vista Bilişim
Furkan Şahin



12.000 M2'lik görüntü alanına sahip proje, Vista Bilişim için Astel'in ekipmanları ve Visio-Vox un teknik koordinasyonunda hazırlandı.
Projenin senaryosu Beste Koçak tarafından tarih uzmanlarının danışmanlığında yazıldı.
Animasyon, müzik ve ses tasarımı Fikirbazzenger kurucu ortaklarından Aşkın Elibol ve Onur Umur’un yönetiminde, Ouchhh animasyon ve müzik ekibi tarafından üretildi.
İnsan yerleşimi Paleolitik döneme kadar uzanan Kapadokya bölgesinde Hititler'in yaşadığı topraklar, daha sonraki dönemlerde Hristiyanlığın en önemli merkezlerinden biri olmuştur.
Kayalara oyulan evler ve kiliseler, bölgeyi Roma İmparatorluğu'nun baskısından kaçan Hıristiyanlar için devasa bir sığınak haline getirmiştir.
Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yaşanan barış ortamı ile birlikte Cumhuriyet dönemine kadar uzanan tarihin anlatıldığı film, bölgenin jeolojik yapısının oluşumuyla başlamaktadır.
Filmde, bölgenin epik tarihi 30 dakikalık bir animasyon ile dünyada sayılı örneklerinden sayılabilecek bir topografi üstünde anlatılmaktadır.