2012 yılının başından itibaren Tarihi Kentler Birliği ile ÇEKÜL ortaklığı ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteğiyle hayata geçirilen “Kültür Öncelikli Yol Haritaları” çalışması, bölgesel değerleri yeni bir vizyon çerçevesinde geleceğe taşıyacak olan stratejileri ortaya koymayı hedeflemektedir.

 

    Programın başından beri Trakya (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ), Altın Üçgen(Aydın, Denizli, Muğla) ve Göller Bölgesi(Afyon, Burdur, Isparta) için birer Yol Haritası hazırlanmıştır. Dördüncü Yol Haritası ise Aksaray,  Nevşehir, Kayseri illeri ile Kırşehir ve Niğde illerinin ilgili ilçelerini kapsayan Kapadokya Bölgesi için hazırlanacaktır. Her bir Yol Haritası sürecinde iki adet katılımcı çalıştay gerçekleştirilmektedir. Kapadokya Bölgesi’nin ilk çalıştayı, 20 Kasım tarihinde Nevşehir’de düzenlenecektir.

 

    8 Kasım 2012 tarihinde kamu-yerel-sivil-özel kesimlerin katılımı ile gerçekleştirilecek olan Kapadokya Stratejik Yön Planı Ön Çalıştayı, Nevşehir Çalıştayı’nın ön hazırlık toplantısıdır.

 

    Kapadokya stratejik yön planı sürecinin başlangıç aşamasını oluşturan Ön Çalıştay’ a katılımınızı bekler, katılımcı irtibat bilgilerinin aşağıdaki adrese posta/faks/e-posta ile en geç 07 Kasım 2012 tarihine kadar bildirilmesini rica eder, saygılarımızı sunarız.

 

 

 

Kapadokya Strateji Yol planı Ön Çalıştayı

 

Yer    : Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür  ve  Sanat Merkezi

 

Tarih : 08/11/2012 Perşembe

 

Saat  : 17.00