Turizm sektöründe faaliyet gösteren Dorak Holding, Tayvan’nın önemli tur operatörlerinden Cola Tours ile önemli bir çalışmaya imza attı. Dorak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Atmosfer Balon ile yapılan iş birliği sonucunda ColaTours, Kapadokya semalarında uçmak üzere kendi logosunu taşıyan bir sıcak hava balonu yaptırdı.

Dorak Holding’ten Türkiye Tanıtımına Önemli Katkı. 

Tayvan’nın önemli tur operatörlerinden Cola Tours yetkilisi. MR.Huang Ming Feng ve ekibi, Dorak Holding’in davetlisi olarak olarak Türkiye’ye geldi. Türkiye destinasyonunun destekçisi olan Cola Tours’un yetkilileri, Türkiye’ye duydukları güveni göstermek için şirket Atmosfer Balon bünyesindeki logolu balonunun açılışını yaparak, uçuşa katıldılar. 

Cola Tour Açılış yaptı

Cola Tours yetkilisi MR.Huang Ming Feng ; “Kapadokya semalarında uçmak hem çok keyifli hem de çok güvenli. Yaşanılan bu zor günlerde burada olarak bölgeye olan güvenimizi göstermek istedik. El ele verdiğimizde sıkıntıların daha hızlı atlatılacağına inanıyoruz.” dedi.

Dorak Holding’den konu ile ilgili yapılan açıklamada: “Dünyanın Türkiye ile ilgili algısını değiştirmek için çalışıyoruz, sürekli yeni projeler üretiyoruz. Yurt dışından ülkemize turist gönderen firmalarla iş birliğine gidilirse, kendimizi daha iyi tanıtabileceğimize, güzelliklerimizin yanı sıra güvenli bir destinasyon da olduğumuzu anlatabileceğimize inanıyoruz. Cola Tours ekibi Tayvan’a döndüğünde Kapadokya’yı daha iyi anlatacaklar.” denildi.