AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve Adalet ve Kalkınma Partisi 66 milletvekilinin Kapadokya Alan Yönetimi hakkında kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda 23 Mayıs 2019 tarihinde oylanarak yasalaştı.

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Tasarının kanunlaşmasından sonra TBMM Genel Kurul kürsüsünden yaptığı teşekkür konuşmasında şunları ifade etti: 

KAPADOKYA ALAN YÖNETİMİ Kanunu HAYIRLI OLSUN "

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "İnsanlığın ortak değeri Kapadokya'mız ve Türk turizmimiz için önemli bir işe hep birlikte vesile olduk. Nevşehir'imize, ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Milletvekili Açıkgöz, Genel Kurul konuşmasında şunları dile getirdi: "Kanunumuzla; Kapadokya'mızın korunması, gelişmesi, planlanması daha kolay olacak. Nevşehir'imiz kazanacak, Türkiye kazanacak.

Kapadokya Alan Yönetimi için desteklerini esirgemeyen başta milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN’a, AK Parti Grup Yönetimimize, Komisyon Başkanımıza ve Üyelerine, tasarı aşamasında uzun mesai harcadığımız Kültür ve Turizm Bakanımız Sn Mehmet Ersoy’a, bakanlık yetkililerimize; değerli milletvekillerimize kanun teklifinde bulunan şahsım ve Kapadokya’mız adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün TBMM Genel Kurulunda yaptığı o konuşmasını izlemek için TIKLAYINIZ!