Travel Expo Ankara 2017 Fuarı'nda, Türkiye'nin en önemli kültür, doğa ve manzara turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesi de tanıtılacak. 

Nevşehir Valiliği’nin ilimiz ve Kapadokya bölgemizin tanıtım etkinlikleri kapsamında 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Travel Expo Turizm Fuarı’nda stand açacağı belirtildi.


Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 2. Travelexpo Ankara Turizm Fuarına Nevşehir Valiliği çatısı altında, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, KAPHİB, Uçhisar Göreme ve Ortahisar Belediyeleri yer alacak.

ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Travel Expo Ankara Fuarına katılacak olan Nevşehir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından tüm hazırlıklar tamamlandı. Ankara’da 23-26 Mart 2017 tarihlerinde “Travel Expo Ankara Fuarı” ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Kültür Turizm Müdürü Cengiz Ekici: “23-26 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Travelexpo Ankara Turizm Fuarına katılarak, ilimiz Nevşehir ve Kapadokya Bölgemizin tanıtımına katkı sağlayacağız. Nevşehir'imizin değerlerini orada sergileyeceğiz. Özellikle Kapadokya bölgemizi ön planda tutarak, gerekli tanıtım materyallerini dağıtacağız. Şu an için tüm hazırlıklarımızı tamamladık” diye konuştu. 

Kültür Turizm Bakanlığımızca destelenen Bölge ve Ülkemiz Turizmine önemli katma değer katacağı ve tanıtımına büyük katkıları olacağı düşünülen, Travel Expo Ankara Fuarı 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde  gerçekleşecektir