Turizme Olan Yüksek Hassasiyetimiz Sürecek”

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya Bölgesinin en önemli turizm merkezi, bölgenin en çok turist ağırlayan turizm beldesi Göreme’de yeni dönemde turizm konusunda gösterilen yüksek hassasiyet sürdürülecek.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, bölgeye ve Göreme beldesine gelen turistin yöreden memnun ayrılmasının önemine dikkat çekerken, “Bizim için yerli ve yabancı turistlerin bölgeye ve yöremize nasıl geldiği değil, nasıl gittiği daha büyük önem arz ediyor” diye konuştu.

Kapadokya bölgesinin dünyaya açılan bu önemli penceresinin en iyi şekilde tanıtılmasına da öncelik vermeyi sürdüreceklerini kaydeden Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, “Göreme belediyesi olarak yeni dönemde bir yandan sosyal ve kültürel etkinliklerimize devam ederken, diğer yandan da ilçemiz insanına, esnafına en iyi belediyecilik hizmeti vermeye devam edeceğiz. Hedefimiz daha öncede olduğu gibi yöremize gelen yerli ve yabancı turistlerimizin yöremizi en rahat bir şekilde gezebilmesi olacak. Bizim için turistin yöremize nasıl geldiği değil, nasıl gittiği daha büyük önem taşıyor. Turizm saygı, sevgi ve hoşgörü gerektiren bir sektör. Her şey den önce sabır isteyen bir sektör. Hassas dengeler üzerine kurulu bu sektörün yöremize daha yararlı hale getirilmesi için yeni dönemde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kapadokya bölgesinin mihenk taşı, dünya ya açılan en önemli penceresi olan Göreme’mizin en iyi şekilde tanıtılması için de yeni dönemde çalışmalarımız aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu.