Nevşehir’in kayadan oyma eğlence merkezleri ve butik otelleri ile ünlü Uçhisar ve Göreme beldesinde yılbaşı gecesi için rezervasyonlar tam olarak doldu. 

Kapadokya bölgesinde bulunan işletmeler, yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Bölge genelindeki işletmelerin şu ana kadar yapılan rezervasyonlarla yüzde 80 doluluk oranına ulaşırken Göreme ve Uçhisar beldesindeki kayadan oyma eğlence merkezleri ve butik otellerde ise yer kalmadı. 

Yeni yıla özel bir yerde, özel bir mekanda girmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilk tercihlerinden biri olan Göreme ve Uçhisar beldesinde yoğun olarak bulunan Türk geceleri ile ünlü kayadan oyma eğlence merkezleri, restoranlar ve butik oteller oluyor. Bu merkezler misafirlerini yılbaşında özel sürprizlerle ağırlayacak. 

Kayadan oyma butik otelleri ve eğlence merkezleri ile restaurantları ile ünlü Nevşehir’in Uçhisar beldesinin Belediye Başkanı Ali Karaaslan, beldelerinde bulunan tesislerin yılbaşı için tam kapasite hizmet vereceklerini açıkladı. Beldelerinde butik tabir edilen mağaradan oyma oteller, restaurantlar ve eğlence merkezlerinin yoğunlukta olduğunu ifade eden Karaaslan, bu yılki yılbaşı için tüm tesislerde rezervasyonların dolduğunu bildirdi.