NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Uçhisar beldesinde Eylül ayında tamamlanması planlanan meydanlık çalışmaları sürüyor.

Uçhisar belediye başkanı Osman Süslü, geçtiğimiz aylarda başlatılan meydanlık düzenleme çalışmalarının büyük bir hızla sürdürüldüğünü belirtirken, söz konusu alanda 50 bin kişilik büyük bir meydanlık oluşturulacağını söyledi.

Bu alanda belediyenin her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerini de rahatlıkla yapabileceğini dile getiren Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, meydanlık alanında 10 adet işyeri de inşa edileceğini bildirdi.

Başkan Süslü, “Bu yaz döneminde Uçhisar belediyesi olarak Vatandaşlarımızın da büyük bir sabırsızlıkla tamamlanmasını bekledikleri çarşı düzenleme çalışmalarını tamamlamayı planlıyoruz. Mayıs ayı itibariyle kapalı Pazar alanımızdaki çalışmalarımızı tamamlamıştık. Meydan düzenleme çalışmalarımız çerçevesinde 10 adet işyerlerinin yapımı sürüyor. Beldemize gelen misafirlerimizin rahatlıkla dinlenebilecekleri büyük bir gezinti alanı yapacağız. İleride belediyemizin sosyal, kültürel faaliyetlerini de yapabileceği 50 bin kişilik büyük bir meydan çalışmasını yapıyoruz. Eylül ayı itibariyle de bu çalışmamızı tamamlamayı planlıyoruz” açıklamalarında bulundu.