Ürgüp Belediyesi tarafından İlçemizin girişinde bulunan peri bacalarının bulunduğu mevkide turizm haftası münasebetiyle pilav ikram edildi.
Ürgüp Belediyesi tarafından bu yıl yerli turizmi daha canlandırmak amacıyla yapılan tanıtım çekimleri ve tv programlarının yanı sıra, turizm haftası etkinlikleri kapsamında Ürgüp'ün girişinde bulunan Üç Güzeller adı verilen peri bacalarının bulunduğu alanda 1.500 kişilik pilav ikramı yapıldı.
15-22 nisan tarihleri arasında kutlanan turizm haftası nedeniyle belediye tarafından yapılan ikram karşısında memnuniyetini dile getiren misafirler, ev yapımı turşu, ayran ve nohutlu pilavı afiyetle yediler.
Belediye tarafından kurulan standda misafirlere pilav ikramına katılan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Bu sezon turizmdeki beklentimiz daha çok yerli turiste yönelik, ilçemizi ve bölgemizi tanıtmak amacıyla geçmiş yıllara göre tv programlarına daha fazla ağırlık verdik, görüyorumki yabancı misafirlerde olmakla birlikte yerli turist epeyce var, 2 saat içerisinde 1.500 kişiyi üç güzellerde pilav ikramıyla karşıladık, inşallah daha iyi sezonlar geçirmek umuduyla turizm haftamız kutlu olsun. dedi.
Peribacaları manzarasındaki pilav ikramına Ürgüp Belediye Başkanının yanı sıra, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Kültür Turizm İl Müdür Yardımcıları Cengiz Ekici ve Ömer Nair'de katıldı.