Dünyanın en önemli gezi ve seyahat sitelerinden Tripadvisor.com tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Kayakapı Premium Caves, Türkiye’nin En Lüks 4. Kapadokya’nın En Lüks 1. Oteli seçilerek ödüle layık görüldü.

TripAdvisor.com tarafından her yıl düzenlenen yılın otelleri araştırmasında, gezmeyi seven, değişik ülke ve otel deneyimleri yaşamış milyonlarca kişi tarafından yapılan yorumlar ve oylamalarla Türkiye genelinde 4.’lük gururu, ilk etabın hizmete gireli birinci yılını doldurmadan, Ürgüp’ün geleceği olarak görülen Kayakapı’ya verildi.

Canlanan bir tarihi heyecanla takip eden Ürgüp’lü vatandaşlar, Kayakapı’nın Kapadokya Bölgesinin en lüks 1. oteli seçilmesi ve ödüle layık görülmesi karşısında şaşırmadıklarını, bir tarihin nasıl canlandırılarak yeniden hayat verildiğini her gün daha belirgin olarak gördüklerini belirtiyor. 

Konuyla ilgili haber merkezimize kısa bir açıklama yapan Dinler Hotels Genel Müdürü Yakup Dinler, "Bu daha başlangıç, Bu ödülde emeği olan tüm misafir, partner ve dostlarımıza destekleri için teşekkür ederiz." dedi.

Ürgüp Haber yönetimi olarak Ürgüp tarihine Kayakapı’da attıkları imza nedeniyle emeği geçenleri tebrik eder, Ürgüp’e böyle bir gurur yaşattıkları için tripadvisor’da tarafsız yorumlarıyla yer alan gezginlere teşekkür ederiz.