Şanlıurfa’da düzenlenen “Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuarı”nda Kapadokya bütünlüğü içerisinde Ürgüp ilçesininde tanıtımı yapılıyor.

Kapadokya Bölgesinin turizm ve tanıtma faaliyetleri kapsamında Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) tarafından belirlenen fuar takvimine göre 7-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenen "Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuarında "başladı.

Fuarda Kapadokya´yı KAPHİB (Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği) Müdürü Levent AK ve Ürgüp Belediyesi adına Faruk Özzengin temsil ederek ziyaretçileri ağırlıyor.

Standı ziyaret eden misafirlere peri bacası maketi, balon figürü, nazar boncuğu, Türk lokumu, bölge broşürü ve Türk bayrağı rozeti gibi tanıtım metaryelleri hediye ediliyor.

Tarih, kültür ve gastronomi turizminin tek çatı altında buluştuğu Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuarı 10 Kasım Pazar gününe kadar kapılarını ziyaretçilere açık tutacak...

Şanlıurfa’da bu yıl ilki düzenlenen “Göbeklitepe Kültürel Miras ve Turizm Fuarı”na ÜRGÜP’ün tanıtımı için KAP-HİB çatısı altında katılıyoruz.