Ürgüp'ün daha etkin bir biçimde tanıtılabilmesi için 2010 yılında Ürgüp'ün önde gelen Turizmci ve İşadamları tarafından kurulan kısa adı URTAV olan Ürgüp tanıtma vakfı dün yapılan genel kurul ile yeniden Vakıf Yönetim Kurulu Başkanlığına Fahri Yıldız'ı seçti. 

Ürgüp Ticaret Odasında dün yapılan Vakıf Genel Kurulunda Ürgüp tanıtma vakfı tarafından Ürgüp'ün tanıtımının daha etkin bir biçimde yapılmasının  devamına karar verildi. Vakıf faaliyetlerinin daha aktif olmasının kararlaştırıldığı toplantıda vakfın geçmiş döneme dair bütçesi gelir gider cetveli ve bilançosu okunarak mevcut katılan üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurulda Ayrıca Ürgüp ve çevresinin tarihi kültürel Turizm potansiyelini ortaya çıkartmak ekonomik değere dönüştürerek bölgede ekonomik refah arttırmayı amaçlayan Ürgüp Tanıtma Vakfı'nın iki yıl süreyle yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri seçildi yeniden Güven tazeleyerek yönetim kurulu başkanı olan Ürgüp eski belediye başkanı Fahri Yıldız kendisini yeniden vakıf yönetim kurulu başkanlığına Seçen Vakıf mütevelli heyetine yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Öte yandan Vakfın Mütevelli heyeti başkanlığına ise Yakup Dinler seçildi.