Ürgüplü Hayırsever yatırımcı  İş Adamı Mustafa Dinler, Ürgüp için her türlü hayırlı işe imza atmaya devam ediyor.

Ürgüp Belediyesi tarafından restore edilen tarihi H. Mustafa Ağa Camii'nin yan tarafına yapılacak wc ve abdesthanenin temel atma programı öncesinde saha incelemesi için alana giden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı görmesi üzerine yanına gelen Ürgüplü İş Adamı Mustafa Dinler, kendisine teklif bile edilmeden cami bahçesinin peyzajını ve sembolik tarihi görünümlü doğal niteliğe sahip şadırvanını da kendisinin yaptıracağını söyledi.

Ürgüplü Turizmci İş Adamı Mustafa Dinler'e her zamanki olduğu gibi duyarlılığı nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "İşte bizim insanımızın farkı burada, biz belediye olarak üstümüze düşeni yapınca bir hemşehrimiz geliyor, tuvaletini, abdesthanesini yapalım diyor, bir hemşehrimiz geliyor tamamen gönüllü olarak bahçe düzenlemesini, peyzajını, şadırvanını yaptırıyım diyor. İşte hemşehrilerimiz buyurulduğu gibi hayırda yarışıyor. Kendilerine Ürgüplü hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum." dedi. 

Ürgüplü turizmci Mustafa Dinler ve oğulları Yakup ve Mehmet Dinler'in Ürgüp için başta Evka sitesinde Mustafa Dinler'in babasının adını taşıyan Mehmet Dinler İlkokulu, Çarşı içerisinde Duayeri Camii yanında bulunan Müftülük binası ve Kuran Kursu, Hükümet Konağı yanında bulunan yöresel oturma alanları gibi hayır işlerinde Dinler soyadının imzası bulunuyor.

Kendilerine ve tüm hayırseverlerimize Ürgüplüler adına teşekkür ediyoruz.