Her Yıl yaklaşık olarak 2,5 milyon yerli ve yabancı turisti ağırlayan Peri Bacaları diyarı Kapadokya bölgesini ziyaret eden çok sayıda yabancı turist, Türkiye'nin güvenli bir ülke olduğunu, ziyaretlerinde herhangi bir sorun yaşamadıklarını belirterek, ülkelerine döndüklerinde de arkadaşlarına olumlu izlenimlerini aktaracaklarını söylüyorlar.

Türkiye'de son terörist olaylarından dolayı turist sayısı azalan Kapadokya'nın güvenli olduğunu ve hayran kalınacak tarihi ve kültürel güzelliklerin olduğunu söyleyen turistler herkesi Kapodokya'ya davet etti.

Turistler Herkesi Kapadokya'ya Davet Ettiler..

Kapadokya Bölgesindeki turistlerle röportaj yapan Ürgüplü Eğitmen ve turizmci Ömer Nair yaptığı açıklamasında; Bölgemizdeki yabancı 
Turistler, ülkelerine döndüklerinde arkadaşlarına Türkiye'ye gitmeleri ve dünyanın eşsiz köşelerinden Kapadokya'yı mutlaka görmeleri tavsiyesinde bulunacaklarını söylüyorlar. 

İngiliz Turist :"Türkiye'ye bu beşinci gelişimiz. Ülkenizi çok seviyoruz ve fırsat buldukca da geleceğiz. Dünyanın her yerinde terör var. Paris'de Brüksel'de her yerde. Türkiye son derece güvenli bir ülke insanları son derece arkadaş canlısı... ülkenizi ve insanlarını çok seviyorum. Herkesi Kapadokya cennetini görmeye davet ediyorum "

Tayvanlı : "Çince ve Türkçe olarak ismim Yu Ting Bend Tayvanlıyım... Herkesi Türkiye'ye gelmeye ve güzelliklerini görmeye davet ediyorum. Biz şu anda Kapadokya'da Ürgüpdeyiz buralarda güvenlik sorunu yok, oldukça muhteşem ve son derece sakin biryer... Ayrıca 
Kapadokya'da sıcak hava balonuna binerek unutulmaz bir deneyim yaşadığını aktardı.