Bugün Altınöz Otel - Nevşehir’de yapılan 23. KAPTID (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Genel Kurulu neticesinde 2018’e kadar görev yapacak olan dernek yönetimi ve TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu) delegeleri belirlendi.

KAPTID’in Yeni Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu:

Yakup Dinler (Başkan - Dinler Group)
Canan Kutlu (Genel Sekreter - Argos in Cappadocia)
Dilek Yulaf (Başkan Yrd. - Kapadokya Lodge)
Ahmet Tok (Başkan Yrd. - Yıltok Otel)
Ragıp Özaltın (Başkan Yrd. - Altınöz Otel)
Selami Fener (Başkan Yrd. - Terme Otel ve Club Ürgüp)
Cengiz Uzgören (Muhasip Üye - Altınyazı Otel)

KAPTID Yeni Başkanı Yakup Dinler Seçildi...

Genel Kurul’da bir teşekkür konuşması yapan KAPTID’in Yeni Başkanı Yakup Dinler: öncelikle KAPTID’i bugünkü saygınlığını kazandıran görev almış tüm Yönetim Kurulu Üyeleri ve özellikle Başkan Ahmet Tok’a teşekkür etti. Ahmet Tok son 20 yılını aktif olarak KAPTID’e adamış şehir ve ülke farketmeksizin Kapadokya ve derneğimizi en iyi şekilde her platformda başarı ve layıkı ile temsil etmiştir diye konuştu. Ahmet Tok’u elbette yönetim olarak bırakmadıklarını, Ahmet Tok’un bilgi, birikim ve tecrübesinden sonuna kadar faydalanacaklarını çünkü o bizim Onursal Başkanımız diye belirtti. Genel Kurul sonunda Yeni Başkan Yakup Dinler, Onursal Başkan Ahmet Tok’a yapmış olduğu hizmetlerin anısına bir teşekkür hediyesi sundu.

Yeni yönetimin ilk toplantısını önümüzdeki hafta yapması planlanıyor.

Nevşehir ve Kapadokya'nın Güçlü Sesi www.fibhaber.com Ailesi olarak Kapadokya Turizminin önemli lokomotiflerin den 
Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Yeni Başkanı Dinler Grup Genel Müdürü Sayın Yakup DİNLER'i tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz...