ALİAĞA- İZMİR (14.01.2013)- Aliağa Belediyesi tarafından eski düğün salonu yerine yapılan “Çok Amaçlı Sosyal Kompleks” ve “Yeni Mahalle Düğün Salonu” tesisleri 15 Ocak Çarşamba günü saat 11.00’de yapılacak törenle hizmete açılacak. Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ve İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından hizmete açılacak iki tesis, Aliağa’da önemli bir sosyal kültürel yapı ihtiyacını karşılayacak.

  “ÇOK AMAÇLI SOSYAL KOMPLEKS” “DÜĞÜNDEN BOVLİNGE HERŞEY VAR”

Aliağa Belediyesi, Çok Amaçlı Sosyal Kompleks projesi’nin temeli 2 kasım 2012’de atıldı.

4 bin m2 kapalı alana sahip tesis; bin 500 kişilik düğün salonu, 200 kişilik sinema salonu, Gençlik Sosyal Alanları, Teras Cafe, Kış Bahçesi, Restaurantı ile kente uzun yıllar hizmet verecek.

 HIZLI GELİŞEN MAHALLEYE: “YENİ MAHALLE DÜĞÜN SALONU”

Aliağa’nın hızlı gelişen yerleşim yerlerinden olan Yeni Mahalle’de temeli Aziz Kocaoğlu tarafından atılan 17 Nisan 2013’de atılan Yeni Mahalle Düğün Salonu 8 ayda tamamlandı.

2 bin m2 kapalı, 7 bin m2 açık olmak üzere 9 bin m2’lik alan üzerine kurulacak olan tesis mahallenin cazibe ve yaşam merkezi olacak.

 BAŞKAN OĞUZ’DAN AÇILIŞA DAVET

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Söz verdik, birlikte başardık” diyerek Aliağa halkını açılış coşkusuna davet etti.

Başkan Oğuz; “Aliağamızın önemli eksikliği olan yatırımları tamamladık. Aliağa’nın sosyal yaşamı canlanacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na Aliağa adına teşekkür ediyorum. Bu projelerimizin temellerini de sayın Kocaoğlu ile birlikte atmıştık. Şimdi Açılış mutluluğunu birlikte yaşayacağız. Tüm Aliağa halkımızı açılış törenimize davet ediyorum” dedi.

Aliağa’da sosyal yaşamı değiştirecek olan Tesislerin açılış töreni; 15 Ocak 2014 Çarşamba günü saat 11.00’de Aliağa Hükümet Konağı yanındaki “Çok Amaçlı Sosyal Komplekste yapılacak.