Yalçın: Teröre Lanet Şehitlerimize Rahmet Diliyorum
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve STK Temsilcileri, Ankara'daki hain saldırıda şehit olan asker ve polislerimiz için saldırının gerçekleştiği alana karanfil bıraktı. Burada konuşan Yalçın, “Teröre lanet şehitlerimize rahmet diliyorum. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi yıkmak, bölmek ve durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır” dedi.
 Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Yönetimi, Memur-Sen'e bağlı sendikaların Genel Başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Ankara’da gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetlemek için bir araya geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü önünden saldırının gerçekleştiği alana yürüyen heyet, şehitler için karanfil bıraktıktan sonra saldırının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.  


 
"TEK YÜREK OLMALIYIZ"
Basın mensuplarına yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yalçın, "Teröre lanet şehitlerimize rahmet diliyorum. Hain saldırılar milletimizi asla pes ettiremez. Güzel ülkemiz, her alanda parlayan yıldız olacak.  Bunun gerçekleşmesinden korkanlar, bunu engellemek isteyenler, geçmişte de oldu. Bugün de var. Yarında olacak. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi yıkmak, bölmek durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır" şeklinde konuştu.
 Kınama eylemine Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Günay Kaya, Mehmet Bayraktutar, Mehmet Emin Esen, Levent Uslu, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan da katıldı.