KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, sabah sporu yaparken kalp krizi geçirdi. Mustafa Koç ilk müdahalenin ardından Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beykoz Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından Koç, özel helikopteri ile Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi.


Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Koç'un hayatını kaybettiği belirtildi.

İLK MÜDAHALE SPOR HOCASINDAN

Mustafa Koç'un spor yaparken kalp krizi geçirdiği belirtildi. Koç'a ilk müdahaleyi spor hocasının yaptığı ifade edilidi.

40 DAKİKALIK YENİDEN CANLANDIRMA MÜDAHALESİ

Sabah sporu yaparken kalp krizi geçiren Mustafa Koç, saat 08.10'da Beykoz Devlet Hastenesine kaldırıldı. Koç'a burada 40 dakika süren yeniden canlandırma müdahalesi yapıldı.

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA

Beykoz Devlet Hastanesi Yönetimi'nden yapılan ilk açıklamada, Mustafa Koç'un hayatta olduğu ve yaşam tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

AMERİKAN HASTANESİ'NE SEVK EDİLDİ

Mustafa Koç saat 10:10'da Beykoz Devlet Hastanesi'ne yakın bir bölgeye inen özel helikopteri ile Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi.

KOÇ HOLDİNG'DEN İLK AÇIKLAMA

"Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa V. Koç, rahatsızlanarak tedavi altına alınmıştır. Tedavisi devam etmektedir. Gelişmelere ilişkin açıklama yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen Mustafa Koç'un hayatını kaybettiği ifade edildi.

KOÇ AİLESİ HASTANEDE


Haberin duyulmasının ardından hastaneye çok sayıda isim de akın etti. Hastaneye gelenler arasında Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, babası Rahmi Koç ile kardeşi Ali Koç'un yanı sıra Arzuhan Doğan Yalçındağ da geldi.

1960 DOĞUMLU

1960 doğumlu Mustafa Koç, İsviçre'de Lyceum Alpinum Zuoz (1980) ve ABD'de George Washington University (1984) mezunu. 4 Nisan 2003'ten beridir Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı yapıyor.

MİDE AMELİYATI OLMUŞTU

Kilolarından şikayetçi olan Mustafa Koç, mart ayında tüp mide ameliyatı olmuş ve bu ameliyat sonrasında 40 kilo vermişti.


Kaynak: haber7.com