AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirlilere restorasyon çalışmaları süren Kurşunlu Camii’nin Ramazan ayında yeniden ibadete açılacağı müjdesini verdi.

Açıkgöz, "Kurşunlu Camii Ramazan ayına yetiştirilecek ..."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; "Ecdadımızın emaneti, şehrimizin manevi kalesi Kurşunlu Camimizin restorasyonu en kısa sürede tamamlanıyor; TC. Kültür Turizm Bakanlığımız bünyesinde Valimiz İlhami Aktaş, AK teşkilatımız, Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve bir de unutmadan bu konuyu kendine dert edinen Cami Yaşatma Derneği Başkanımız Emin Fırsatvermez, Raşitbey Mah. Muhtarımız Levent Ünal ile yoğun çalışmalarımız sonucunda Allah’tan bir mani olmazsa en kısa sürede Kurşunlu Camii ibadete açılıyor şehrimize, hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Kurşunlu Camii içerisi ile alakalı kalem işçilikleri ve nakkaş sanatı ile çalışmalarımız başlamıştır. Hava şartlarına göre dışarı ile olan çalışmalarımız da hızla devam edecek inşAllah." ifadelerine yer verdi.

İşte Nevşehir Kurşunlu camiiden son görüntüler www.fibhaber.com objektifleri farkı ile...