Torununu kucağından indirmeyen Gümüşkent Belediye Başkanı Mustafa Arıkan bütün çocuklar bizim evlatlarımız onların geleceğini hazılramak bizlere düşüyor tüm gayemiz çabamızda bu dedi.

Sağlıklı nesiller yetiştirmek için tüm Anne baba ve büyüklere büyük iş düştüğünü bildiren Başkan Arıkan,Günahsız yavrularımızı daha sağlıklı ortamlarda geleceğin Güçlü Türkiyesi  Nevşehir ve Gülşehir i için en iyi şekilde Eğitimli ve kültürlü olarak yetiştirmeliyiz mesajı verdi.
Baba olmak çok özel bir duygu fakat dede olmakta gerçekten daha değişik bir duygu. Allah Tüm yavrularımızı korusun dedi....


40 Bin Kere Maşaallah...!
Torun sahibi olanlar torun sevgisini doyasıya yaşarlar ve bu torun sahipleri bu sevginin evlat sevgisinden çok daha büyük olduğunu iddia ederler. İşte Gümüşkent Belediye Başkanımız Mustafa Arıkan’ın biricik torunu da bu şanslı çocuklardan Dede-torun sevgisi zaman zaman objektiflerimize takılarak inanılmaz mutluluk veren görüntüler oluşturur. Biz de FİB Haber Merkezi ekibi olarak Genç çiflere mutluluklarının devamını diler, minik Yvrumuzada da şansının hep böyle gülmesini temenni ederiz.