Cildin sağlıklı ve güzel görünümü özgüven sağlar. Geçmişten günümüze cilt sağlığı ve güzel görünümü için birçok farklı yöntem kullanılmıştır. BABÉ kuruluşundan bugüne dermatolojik tedavi veya ilaçlara destek olarak tavsiye edilen özel formüllü ürünleriyle birbirinden farklı çözümler sunar. Cilt bakımı ve tedavisinde birçok farklı ürün sunan BABÉ alanında öne çıkan bir markadır.



İki İspanyol Eczacının Düşü:BABÉ

İki İspanyol eczacının kafa kafaya vererek sağlıklı ciltler için ürünler sunma rüyasının sonucu olan BABÉ firması şimdi dünyanın dört bir yanında yer alan bir markaolarak tercih edilmektedir. 1994 yılında temel deri sorunlarına çözüm sağlayacak basit ve açık ürünler serisi geliştirmek isteyen iki eczacı tarafından kurulan BABÉ, tamamıyladermatolojik tedavide destek olabilecek etkili ve özel ürünler üretir.

Tıbbi bir bakışla farklı cilt sorunlarının ve ihtiyaçlarının çözümü olan ürünler üzerinde araştırmalar yapıp geliştiren BABÉ firması, güzellik ürünlerinin yanı sıra sağlıklı cilt için de ürünler sunar. Bu alanda ArGe çalışmalarına ağırlık veren firma Valencia Technological Park’ta Avrupa’nın en gelişmiş üretim tesislerinden birine sahiptir. ArGe çalışmalarına yaptıkları yatırımlarla günden güne büyüyen firma cilt dostu ürünleriyle sağlıklı bir görünüm kazanmanıza yardım etmeyi amaçlamaktadır.



BABÉ İle Sağlıklı Cilt Yolculuğu

Markanın zengin ürün yelpazesi bebek, çocuk, kadın, erkek tüm kullanıcıların cilt ve deri bakımı konusundaki ihtiyaçlarına cevap verecek özel ürünler sunar. Yüz bakımı, vücut bakımı, akne tedavisi, güneş koruyucu, saç bakımı, pediatri ve vitanceolarak ayrılan ürün yelpazesi ile geniş bir kullanım alanına sahip olan marka tıbbi destek olarak da kullanılan seçeneklerini müşterilerine sunar. Cildiniz, vücudunuz ve saçlarınızı koruma altına alır. Sağlıklı ve dökülmeyen saçlar için formüle edilen şampuanlar ve saç dökülmesini önleyici losyonlar parlak ve yenilenmiş saçlara ulaşmanıza yardımcı olur. Saçlarınız sağlığına yüzünüz mutlu gülümsemesine kavuşur.



Bebeğiniz BABÉ İle Daha Mutlu

Bebeğinizin banyosundan, güneş korumasına, cilt bakımından saç sağlığına kadar farklı ürünler Pediatri kategorisi ile annelerin bebeklerine kullanımı için üretilmiştir. Hassas cilt yapısı gözetilerek üretilen özel formüllü ürün grubunda hijyen, nemlendirici ve besleyici, pişik ve konak önleyici, atopik ciltler için rahatlatıcı ve güneş koruyucu ürünler yer alır. Tüm ürünler anti alerjik olarak bebek ve çocuk cildine uyumlu özelliktedir. Bebeklerinizin hassas teni güneşin zararlı etkilerinden BABÉ güneş koruyucu ürünlerle güvenle korunur.



Aknesiz Hayat BABÉ İle Çok Rahat

Akne birçok insanın ortak cilt sorunudur. Sivilceli bir görünüm kişinin kendini özgüvensiz ve mutsuz hissetmesine cildinden memnun olmamasına neden olabilir. Özellikle yağlı ciltlerde ve gençlerde sıkça görülen akne sorunu ileri aşamalarda ciltte sağlıksız bir görünüme neden olabilir. BABÉ akne sorunu yaşayan ciltlerin ihtiyaçlarını düşünerek tıbbi içerikli ürünleri kullanıcılarla buluşturmuştur. BABÉ ile bebek gibi bir cilde sahip olmak için kullanılabilecek bu özel formüllü ürün seçenekleri ile sivilcelerden arınmış mat ve sağlıklı görünümde bir cilde sahip olmak mümkün. Aknesiz nefes alan bir ciltle aynalar dostunuz, sivilceler eski düşmanınız olur.

 

BABÉ güvencesiyle siz de sağlıklı cildin sırrına ulaşabilir, özel olarak formüle edilen dermokozmetik ürünler arasında ihtiyaçlarınız için formüle edilen seçenekleri güzellik ürünleri satan marketlerde, eczanelerde ve Narecza’dan kolayca bulabilir, tüm özelliklerini inceleyerek satın alabilirsiniz.