Çavuşoğlu Bims işletmecisi, Değerli İş adamı Kemal Sertkaya'nın Oğlu Recep Sertkaya ile yine ilimiz sevilen eşraflarından Zafer Çetinel'in biricik kızı Beyza Çetinel hafta sonu Ürgüp Perissia otel'de düzenlenen göz kamaştırıcı bir düğünle dünya evine girdi...

Beyza Çetinel ve Recep Sertkaya çiftinin düğünü Nevşehir’in siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Nevşehir’in tanınmış ailelerinden Sertkaya ailesinin oğulları Recep Sertkaya ile yine Nevşehir'in tanınmış ailelerinden Çetinel ailesinin kızı Beyza Çetinel, gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Nevşehirli İş Ve Siyaset Dünyasını buluşturan muhteşem düğünde Beyaz ve Recep SERTKAYA çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Beyza ve Recep SERTKAYA çifti, Çok sayıda davetlilerin katılımlarında gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Ürgüp Perissia Otel Salonunda gerçekleştirilen düğün gece geç vakitlere kadar devam etti.

Sertkaya ve Çetinel ailelerinin hiç bir masraftan kaçınmadığı düğün töreni masalları aratmadı. Davetlileri kapıda karşılayan Çetinel ve Sertkaya aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. 

EVLİLİK CÜZDANI GELİNE VERİLDİ

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, nikâh şahitliklerini ise Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve çiftin yakın ailesi birlikte yaptı.Çiftin nikahını kıyan Başkan Yıldız, evlilik cüzdanını çifte vermesi için Vali İlhami Aktaş'a takdim etti. Vali Aktaş, nikah sonrası yaptığı konuşmasında her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Sahne önüne konulan konsepte Kıyılan nikâhın ardından alkışlar arasında Beyza ve Recep SETKAYA çifti ilk dansı gerçekleştirdiler.

Nevşehir Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

Düğün merasimine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Hafız Mahmut Kemikkıran, Dr. Levent Uluğlar, İş Adamları Musa Ertaş, Ultaş Dirlik, Ümit Atabilen, Kadir Pınarbaşı, Erdal Öbekli, Nevşehir ve bölgesinden çok sayıda ilimizin tanınmış iş adamları, siyasiler, sağlık ve eğitim camiası ve bürokratlar katılarak Genç çiftleri bu en özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Düğünün özel konuğu Türk Halk Müziğinin duayen sanatçılarından Sanatçı Emel Taşçıoğlu ve Orkestrasının seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla davetlilerden büyük beğeni topladı. Yine Sanatçı Burcu ve Ersin Tunç'un performansıda davetlilerden tam not aldı.

Düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı. Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan genç çiftin aile büyükleri Nevşehirli iş adamı Kemal Sertkaya ve Zafer Çetinel, "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz"” dedi.

Gecenin kahramanı Beyza ve Recep çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen düğün Salonu dolduran çok sayıda davetliler tarafından tam not alan Organizasyonda renkli görüntüler yaşandı. 

Bölgede Organizasyon işlerinin tartışmasız bir numarası olan FİB Ajans Organizasyon tarafından Davetliler için en ince ayrıntının hazırlanarak düşünüldüğü düğünde hiçbir masraftan kaçınmayan aileler, gerek görsel şovlar, gerekse de davetliler için hazırlanan menü ve eğlence ile uzun yıllar unutulmayacak bir düğünle çocukları Beyza ile Recep’in mürüvetini dostlarıyla paylaştı.

FİB ajans Organizasyon olarak Beyza ve Recep SERTKAYA Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.