Öncelikle detoks nedir ve neden yapılır? Konusunu açıklayarak başlayalım. Detoks vücutta biriken toksinlerin atılması anlamına gelir. Yediğimiz yiyecekler, içtiğimiz su hatta aldığımız nefes ile vücudumuzda zararlı toksinler biriktiririz. Bu zararlı maddeler sağlığımızı bozar ve hastalanmaya sebep olur. Ayrıca vücut mekanizmamız bu toksinlerin etkisiyle düzgün çalışamadığı için kilo almamıza sebep olur. Detoks ile vücutta biriken zararlı toksinler atıldığında metabolizma düzgün çalışır ve zayıflamaya başlarız. Dünyada en çok kullanılan detoks zayıflama yöntemlerinden biri olan Biosantedetoks zayıflama yöntemi artık ülkemizde de kullanılmaya başlamıştır. Biosantedetoks sayesinde hem daha zinde ve sağlıklı bir vücuda sahip olur hem de zayıflayarak istediğimiz kiloda fit bir bedene sahip oluruz. Zayıflama ilaçları ya da öldürücü diyetler kilo verelim derken sağlığımızı yitirdiğimiz yöntemlerdir. Ancak biosante detoksu zayıflama tam tersi hem zayıflayıp hem sağlık kazandığımız bir zayıflama yöntemidir. Sabah ve akşam uygulanan detoks kürleri tamamen doğal mineral ve vitaminler içerir. Doğal içeriği ile hiçbir zararı yoktur. Aksine sağlığımız için oldukça faydalıdır.
BiosanteDetoks İçeriği Nedir?
Biosantedetoks sabah ve akşam kürlerinin içeriğinde hangi maddeler bulunur açıklayalım. Biosante sabah detoksunda elma özü, yeşil limon ve alkali bulunmaktadır. Bu bileşim vücutta yağ yakımını engelleyen zararlı bakteri ve parazitleri yok eder ve yağ yakmayı kolaylaştırır. Vücut toksinlerden arındıkça hızla kilo vermeye başlar. Böylece hem vücut zararlı maddelerden arınıp sağlığına kavuşuyor hemde kilo vermeye başlıyor. Akşam kürü pancar ve probiyotiklerden oluşuyor. Akşam yemeğinde alınan yağ ve şekerin % 85 oranında vücuttan hızla atılmasını sağlar. Böylece yediklerimiz kilo aldırmaz ve vücut bulunan yağları yakmaya başlar. Sabah ve akşam kürleri düzenli kullanıldığında doğal içeriği ile sağlık ve güzelliği birlikte sunar. Bitkisel bir ürün olduğundan biosante detoks zararları konusunda herhangi bir yan etkiye neden olmadığı için oldukça sağlıklı bir üründür.
BiosanteDetoks Nasıl Yapılır?
  • Biosantedetoksu uygulamak oldukça kolaydır. Ayrı bir uğraş, özel bir hazırlama gerektirmez.
  • Sabah kalktığınızda bir bardak ılık suyun içine kürü karıştırıp içiyorsunuz ve gün boyu vücudunuz yağ yakıyor.
  • Akşamda yine aynı şekilde bir bardak ılık suya akşam kürünü karıştırıp içiyorsunuz.
  • Oldukça basit uygulanabilen ve çok hızla yağ yakan biosante zayıflama tercihiniz olacaktır.
Yaz aylarının yaklaşması özellikle bayanlarda kilo verme telaşını beraberinde getirir. Yaza fit bir vücut ile girmek isteyen bakımlı bayanlar zayıflamak için çeşitli yöntemlere başvurur. Zayıflama konusunda biosante detoks faydaları oldukça fazladır. Ağır spor egzersizleri ve spor salonlarına ödenen yüklü paralar, diyet yapalım derken açlıktan bitkin düşen bir vücut, zayıflama hapları ile hastalanmak gibi çok vahim durumlar ortaya çıkar. Biosantedetoks size çok kolay masrafsız ve sağlıklı bir zayıflama yöntemi sunuyor. Günlerce aç kalmıyorsunuz, ağır sporlar yapmıyorsunuz ve en önemlisi sağlığınızı kaybetmiyorsunuz. Bu sayede kendinizi daha dinç hissedebileceksiniz.