Kapadokya’nın gedikli şarkıcılarından Burcu Güneş A.B.B.Y. isimli single şarkısının klibine mekan olarak Kapadokya’yı seçti. "A.B.B.Y" ismini taşıyan single, 'Aşk Beni Baştan Yazar'ın baş harflerini taşıyor. Sözleri Eflatun'a, aranjesi ise Febyo Taşel'a ait olan şarkının klibinin büyük çoğunluğu Kapadokya’da çekilidi. Burcu Güneş'in yeni single'ı için imajını da yenilediği klip şu günlerde müzik kanallarında en çok çalan şarkılar arasında başı çekiyor. Çekimlerin styling çalışmasını Songül Cabacı ve Yasemin Ayhan yaptı. Güneş’in siyah uzun bir elbise giydiği klipte Kapadokya’nın daha güzel mekânlarını neden kullanmadığı ise merak edildi.
Burcu Güneş 2009’u  bitirip 2010 yılına girdiğimiz yılbaşı gecesinde CCR otelde, 2013 yılında ise Mustafapaşa’da konser vermişti.  

Güzel sanatçı, 2010 yılında Avanos Paşabağı'ndaki dünyaca ünlü peribacalarını gezerken burada 'Fatik' adındaki bir deveyle poz vermeye kalkmış bir anda huysuzlanan deve Güneş’i ısırmaya çalışmış bu da haberlere konu olmuştu.  


Single hazırlıklarını büyük bir titizlikle yapan Türk  pop müziğinin güçlü seslerinden Güneş, hayranlarının karşısına çok özel bir parça ile çıkmaya hazırlanıyor .  A.B.B.Y Aşkın Beni Baştan Yazar’ın  sözlerinden yola çıkarak yapılan kısaltmadır. GNL etiketiyle yayınlanan yeni single çalışmasının bestesi ve sözü Eflatun'a, aranjesi Febyo Taşel'e ait. Klip ve fotoğraf çekimlerini ise Burak Ertaş üstlendi.
Çekimler Nevşehir Kapadokya da yapıldı. Kapadokya da 2 gün süren çalışma sonun da keyifli bir klip ortaya çıktı.Çekimlerin styling çalışmasını Songul Cabaci ve Yasemin Ayhan yaptı ... İşte o video aşağıda tıkla ve izle...

HABER: Avanosgazetesi.com (İsmet Demir)