Nevşehir merkeze bağlı Çat Kasabasında faaliyetlerini sürdüren Büşra Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaretler devam ediyor.Büşra Bakım merkezinin yurt içi ve yurt dışından gelen misafir akınına bu kez Çankırı Bayramören ilçesinden Belediye Başkanı Ahmet Özen ve Bayramören İlçesi Kaymakamı Ayhan Terzi de katıldı.

 

 

Büşra Bakım Merkezinin İşletmecisi Temel Poyraz ve personeli tarafından çiçeklerle karşılanan Kaymakam Terzi ve Başkan Özen’e rehabilitasyon merkezi kuruluş aşaması ve işleyişi hakkında bir brifing verdi.

 

 Kaymakam Terzi ve Başkan Özen, daha sonra rehabilitasyonda ikamet eden özürlü ve bakıma muhtaç insanları ziyaret ettiler.

 

Her odada farklı hikâyelere şahitlik edilen ziyaret programında Belediye Başkanı ve Kaymakam oldukça duygulu anlar yaşadılar.

 

Bakım Merkezindeki hastalarla sohbet eden Kaymakam Terzi ve Başkan Özen kurum yetkililerden hastaların memleketleri, özür sebepleri ve kurumun işleyişi hakkında bilgi aldı.

 

Bakım merkezi Genel müdürü ve işletmecisi Temel Poyraz ‘ın Bakım merkezinde kalan ortalama 200 bakıma muhtaç hastalarla olan güçlü iletişimi Kaymakam Terzi’yi oldukça şaşırttı.

Hastaların Poyraz’a olan sevgilerini görünce çok etkilenen Kaymakam Terzi İşletme müdürü Temel Poyraz ı özel olarak tebrik etti.

 

Gördüğü manzaradan çok etkilendiğini belirten Bayramören Kaymakamı Ayhan Terzi, “burada birçok sebepten dolayı bu hale gelmiş insanlar olduğunu gördüm. Bizler içinde yaşadığımız şu dünyada hepimiz birer engelli adayıyız.Zira ne zaman ne olacağı başımıza ne gibi bir iş geleceğini kestirmemiz mümkün değil.Olaya bu açıdan bakıp empati kurduğumuzda bu tür yerlere olan ihtiyaç ve önemini daha iyi anlayabiliyorsunuz.Açıkcası Böyle şahane bir tesiste böyle özel ilgi alaka ile insani maksimum hizmeti sunan Bakım Merkezi Müdürü Sayın Temel Poyraz nezdinde tüm çalışanlarını da kutluyorum dedi.

 

Böylesi kurumların variyeti ülkemiz ve toplumumuz adına hakikaten çok mutluluk verici diyen Çankırı Bayramören ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Özen de bugüne kadar bir çok bu tür hizmet veren kurum gördüm ama gerçekten Büşra Bakım Merkezi alkışların en büyüğünü hak ediyor dedi.

Ziyarete eşlik eden Çat Belediye Başkanı Sayın Kamil Duru da öncelikle Türkiyenin alanında örnek ve en iyisi diyebileceğimiz Büşra Bakım Merkezi nin kendi belde sınırları içinde olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çankırı Bayramönü den gelen konuk Belediye Başkanı ve Kaymakam beyi ağırlamaktan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Konuk Kaymakam Terzi ve Belediye Başkanı Özen’in Nevşehir ziyareti Temel Poyraz ev sahipliğinde Nar Kasabasındaki Cennet Bahçesi Restaurant’ında yemek ikramı ile sona erdi.