Caraone Cafe, profesyonel ekibi ile sizlerin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri beklentilerinizin üzerinde bir kalite seviyesinde sunarak hizmet vermek üzere sizleri bekliyor.

Nevşehir’de vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen ve gözde mekan olmayı başaran Caraone Cafe Restaurant işletmecisi Yasin Burunkaya, Nevşehir’den her kesimden vatandaşı cafede bir çay içmeye davet ederek, kaliteyi yakından görmelerini istedi.

 Nevşehir’in en gözde mekanı olan Caraone Cafe Restaurant’ta sodexo, Ticket ve Multinet kart ile karnınız doyacak.

Caraone Cafe & Restaurant işletmecisi Yasin Burunkaya; Caraone Cafe Restorant olarak güzide mekanımızda siz değerli misafirlerimize hizmet ederken ödeme seçeneklerimizle Ticket Restorant Card, Sodexo Card ve Multmet Card ile ödemede almaktayız. Ayrıca Paket servisimiz mevcuttur ve iş ortağımız olan Yemek Sepeti ile çalışmaktayız. Keyifli saatler geçirmeniz için biz her zaman buradayız. Caraone sizin tadını çıkarın.

Çocuklar için doyumsuz vakit geçirebilecekleri oyun parkında işletmelerinde bulunduğunun vurgulayan Burunkaya, Yenilikçi finansal teknolojilerden Caraone Cafe Restaurant ile yararlanabilirsiniz. Etkin harcama yöntemi için caraone' da buluşuyoruz. Artık Sodexo, Ticket ve Multinet kartlarınız Caraone Cafe Restaurant'da hizmetinizdedir.   Ayrıca yemeksepeti.com'dan kolay bir şekilde enfes lezzetlerimize ulaşabilirsiniz.” dedi.
Mükemmel sunumuyla 38 çeşit serpme kahvaltımızın tadına baktınız mı? sorusunu vatandaşa yöneliten Burunkaya,  “Hem de bu kadar kolay ödeme imkanı varken. Caraone Cafe Restaurant yenilikçi yüzüyle sizlere hizmet etmeye devam ediyor. Caraone senin tadını çıkar.” İfadelerini kullandı.

Maç keyfini Yaşayın..

Aileniz ile, Kız arkadaşımız ile nargile keyfi eşliğinde, çocuklarınız oyun parkında oynarken sizde ücretsiz maç izlemenin keyfini Caraone Cafe ve Restourantta yaşa.

Leziz menüsünden özgürce seçebileceğiniz yemekler ve içecekler eşliğinde maç izlemenin farkını Caraone'de yaşayacak, nargile keyfi ile birlikte gönül verdiğiniz takımınızın maçını izleyerek yemek yeme keyfinin de tadına varacasınız.
 
Pek çok farklı lezzetlerin sunulduğu mekanda dev ekran plazmaolup, LCD ekranlarda maç coşkusunu doyasıya yaşabilirsiniz.

Yerinizi ayırtmayı unutmayın. 
 
Nevşehir'de Futbol CarAone Kafe'de İzlenir!!!

Izgaralar, Pizzalar, Pideler, eşsiz Tatlılar ve Osmanlı geleneği Nargile keyfi Caraone'da. ayrıca Caraone Kafe paket servisi ile evlerinize iş yerlerinize Nevşehir'in her yerine paket servisi yapmaktadır.

Not: Maçlarda giriş ücreti alınmamaktadır.

​Haydi Caraone Senin Tadını Çıkar.

Sodexo, Multinet, Ticket İle de Ödemenizi Yapabilirsiniz...

Bir Cafe'den Daha Fazlası Caraone Cafe & Restaurant​...
Adres: 2000 evler mah.41. sok. No: 27/A
İletişim: 0384 215 03 15 - 0536 060 03 15
www.Caraone.net

Alo Paket & Rezervasyon:
0 384 215 03 15
0 536 060 03 15

Şık ve nezih bir ortamda insanların yemeklerini yiyebilecekleri, kahvelerini içebilecekleri bu mekana herkesi bekliyoruz…