Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü,Şehit Semih Turgut Orta Okulu Ve Şehit Furkan Demir İmam Hatip Orta Okulu Öğrencileri Duyarlı Bir Davranış Sergilediler Ve Yemen İçin Yardım Topladılar.
Okul Müdürü Ve Mahallenin İmamı Yemene Yardım Kampanyası Düzenlediler.
Bu Kampanya Ses Getirdi..
     Nevşehir Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan ve Şehit Semih Turgut Orta Okulu ile Şehit Furkan Demir İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Semih Kırım , Yemendeki Müslümanların içinde bulundukları üzücü ve acı duruma duyarsız kalmadılar.
Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan Cuma Hutbesinde; Yemen deki Müslüman Din Kardeşlerimizin içinde bulundukları savaş tan dolayı düştükleri yokluk,açlık ve sefil durumu anlatınca bundan etkilenen ,  Şehit Semih Turgut Orta Okulu ile Şehit Furkan Demir İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Semih Kırım ve Öğrencileri , okulda hemen Acil Yemendeki Müslüman Din Kardeşlerimize bir yardım kampanyası  başlattılar.Yemenli Müslümanlar açlıktan ölüyor,bu insanlık Dramına kayıtsız kalmayalım ve elimizden ne gelirse onu yapalım ,kardeşlerimize yardım edelim diyerek hem Camii Cemaatını hemde okuldaki öğrencileri Yemene yardıma davet ettiler.
   Okul Müdürü ve Cami İmamı nın bu yaptıkları yardım kampanyasına mahalleli ve öğrenciler de duyarsız kalmayarak kendi aralarında yardım topladılar.Yemendeki Müslüman kardeşlerine topladıkları paraları harçlıklarını Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'e ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi yetkilisine teslim ettiler.
   Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk , bu kampanyayı yapan Personeli Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcana ve Şehit Semih Turgut Orta Okulu ile Şehit Furkan Demir İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Semih Kırım'a bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti ve inşallah herkese örnek olur bu kampanya .dedi.
  Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan Cami okul işbirliğinin devam edeceğini ve daha bir çok projelerinin olduğunu söyledi.