UTEF Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Adem Karadaş'ın düzenlediği organizasyonda gerçekleşen buluşmada İhtiyaç sahiplerine sandalye dağıtıldı.

Kapadokya Genç iş Adamları Derneği Başkanı ve Kapadokya Sanayi ve iş Dünyası Federasyon Başkanı Habibe Beşer, Profesyonel İş İnsanları Dernekleri Başkanı ve de Kapadokya Sanayi ve iş Dünyası Federasyonu Eş Başkanı Halil Doğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Altıntaş Bedensel Engelliler Derneği nin Nevşehir Pazar yerindeki Merkezlerinde; Kapadokya Bedensel Engelliler Derneğinin hazırlamış olduğu İhtiyaç sahiplerine sandalye programına katıldı.

UTEF ve Kapadokya Bedensel Engelliler Derneğinin ortaklaşa yapmış oldukları Engelliler Eğeleniyor programında engelli kardeşlerimize eğlene imkanı sunulurken, 4 adet tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

Programa AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve Melek Arı, UTEF Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Adem Karadaş, Kapadokya Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Yurtsever, Kapadokya Genç iş Adamları Derneği Başkanı ve Kapadokya Sanayi ve iş Dünyası Federasyon Başkanı Habibe Beşer, Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Altıntaş, SİFET Eş Başkanı, Profesyonel İş İnsanları Dernekleri Başkanı Halil Doğan, UTEF İl Başkanları, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk’te katıldılar.

Söz konusu projeye kendilerinin de destek sağladığını belirten Kapadokya Genç iş Adamları Derneği Başkanı ve Kapadokya Sanayi ve iş Dünyası Federasyon Başkanı Habibe Beşer, programa katılanlara ayrı ayrı teşekkür ettiğini dile getirdi.