Nevşehir'de faaliyetlerini emin adımlarla yürüten Erbakan Vakfı’nın Nevşehir Şubesi üyeleri, Başkan Yaşar Uz’un ev sahipliğinde iftar sofrasında bir araya geldi. 

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ortaya koymuş olduğu Milli Görüş ilkeleri çerçevesinde ilmi, ahlaki, iktisadi ve siyasi alanlarda çalışmalar yapan Erbakan Vakfı, Milli Görüş hareketinin istikametini muhafaza etmeyi amaç edinerek mevcut çalışmalara öncülük ediyor.

Ülke genelinde birçok şubesi olan vakfın Nevşehir Şubesi’de genel merkezden ve diğer şubelerden geri kalmıyor. Nevşehir'de yeni bir teşkilatlanma çalışması içerisine giren Erbakan Vakfı’nın Nevşehir Şube Başkanlığı iftar programı düzenleyerek üyelerini bir araya getirdi.

İftar proğramına, Vakıf Başkanı Yaşar Uz, Başkan Yardımcısı Feridun Özdemir, İl Sorumlusu Mehmet İlhan ayrıca vakıf yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programda konuşan Erbakan Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Yaşar Uz, davetine icabet eden herkese teşekkür etti. Başkan Uz, “Allah, bu Ramazan ayının İslam aleminin, Müslümanların sıkıntılar içerisinde, zulüm altında savaşlar, göz yaşı ve kan içerisinde geçirdiği son Ramazan olmasını nasip etsin. Gerçek Ramazan Bayramlarına ulaşmayı, bundan sonraki ramazanlarda ve bayramlarda İslam birliğinin kurulmuş olmasını, adil bir dünyanın kurulmuş olmasını nasip eylesin inşallah. Erbakan Vakfı aynı Erbakan Hocamız gibi şerri durdurmak, şerri önlemek hayra motor olmak, hayrı yaygınlaştırmak için kurulmuştur. Vakfımız aynı Erbakan hoca gibi ifsadı önlemek, ifsada set çekmek bunun yerine islahı gerçekleştirmek için kurulmuştur. Vakfımız aynı hocamız gibi kuvvetin değil, hakkın üstün tutulduğu bir dünyanın kurulması için çalışmak üzere kurulmuş bir vakıftır. Cenab-ı Allah yapacağımız çalışmalarda bize yardımcı olsun” dedi.