Nevşehir’de 3 yıldır çalışmalarını başarıyla sürdüren hamarat ve marifetli iş kadını Nermin Ulkat’a ait ve tamamı el ve ev yapımı ürünlerin sergilendiği,Pastasından baklavasına,Ev mantısından,İçli köftesine daha  pek çok gıda ürünleri imal edilerek vatandaşlarımızın beğenisine sunuluyor.

Nermin Ulkat isimli bir Nevşehirli ev hanımı eşini ani kaybıyla yaşadığı bunalımdan kurtulmak için önce çocuklarına sımsıkı bağlanarak kurtulduğunu ve sonrasında şuan acaba ne yapabilirim diye düşündüğü an aklına bu iş gelmiş…

Nermin Ulkat, ben ev hanımı olduğum için sadece ev işleri yemek işlerinden anlıyordum bunu nasıl kullanabilirimi düşünürken Nevşehir de olmayan bir şey yapmalıyım dedim. Ev ve tamamı el yemekleri ile küçük şirin bir yer düşünüyordum ve önce benim gibi bir bayan arkadaşımla bu kafamda düşündüğüm işi paylaştım sende varsan başlayalım dedim oda kabul etti ve 3 yıl önce hayalini kurduğumuz bu işyerinden bugünlere çok şükür geldik.

 

İnsan istediğinde ve bu inançla çalıştığında yapamayacağı hiçbir şey yok. Özellikle bayan hemcinslerimin ayakta ayakları üstünde durmaları gerekiyor çünkü yaşam ve hayat şartları malum.

Ev yemekleri işte yaprak sarması,Dolma Mantı,Baklava,Börek,Acılı yine bana özel Şakşuka İçli Köfte ile özellikle çok iddialı olduğumuz hemen her çeşit hazırladığımız pastalarımızla Nevşehirli vatandaşlarımızın hizmetine giren mekanımız büyük ilgi görüyor.

 

İsteğe göre müşterilerimizin taleplerine göre siparişler alıyoruz yine ev yemeği yemek isteyenler geliyor mekanımız da tamamen el yapımı ürünlerimizden çok memnun ayrılıyorlar buda bizleri çok mutu ediyor dedi.

 Başarılı İş Hanımı Nermin Ulkat FİB Haber Merkezine de teşekkür ederek Nevşehir gündemin adresi olarak tüm haberleri sizlerden okuyarak öğreniyoruz ziyaretiniz için size ve Halil İbrahim sofrası nın tüm müşterilerine teşekkür ediyor şimdiden Nevşehirli tüm Hemşerilerimizin yaklaşan Kurban Bayramlarını kutluyorum dedi.

Yeter ki insan istesin…İşte insan istediğinde neler yapabileceğinin en güzel örneği Nermin Ulkat’ın Halil İbrahim Sofrası…

 

Ve Bayram öncesi onlarca sipariş alıyormuş Nermin hanım, Çeşit Çeşit ev Baklavası ,su böreği…

 

Nevşehir de Hazır lokanta ve resteuranttan bıkanlar için çok özel bir mekan Halil İbrahim .sofrasına mutlaka gidip görmenizi ve lezzetli damak tadınıza uygun tatlı tuzlu acılı ekşili tadlarından tadmanızı öneriyoruz.

  

NEVŞEHİRLİ  HANIMLAR!

DAVETLERİNİZDE PASTA, BÖREKLE SİZ UĞRAŞMAYIN.

EV YAPIMI, BİRBİRİNDEN LEZZETLİ, BOL ÇEŞİTLİ İKRAMLAR İÇİN, AŞAĞIDAKİ ADRESTEN İSTEDİĞİNİZİ SEÇİP, BİR TELEFON ETMENİZ YETERLİ:

 

Güzelyurt Mahallesi Vefa Küçük Caddesi No:17

Tel:0 384 212 29 30 NEVŞEHİR