Servet ve Tahsin ELMA çiftinin evlatları Eymen Elma’in sünnet düğününe katılım oldukça yoğundu.
Kapadokya Bölgesindeki önemli adreslerinden Peri Tower Otel Bahçesinde gerçekleşen sünnet düğününde Elma Ailesini arkadaşları, akrabaları ve sevenleri de yalnız bırakmadı. Düğüne Kapadokya Hastanesi çalışanları ile çok sayıda Bölge Turizmciside katıldılar.
PADİŞAH TAHTINA OTURDU

Delikanlılığa ilk adımını muhteşem bir düğünle atan Eymen Elma, deyim yerindeyse davete icabet eden misafirlerin göz bebeği oldu. Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarıyla Mehter Müziği ve Şık sünnet kıyafeti ile düğün salonuna Yeni Çeri Askerleri ile anne ve babası ile beraber giren Eymen Elma'nın heyecanı gözlerden kaçmadı. Anne ve babasının eşliğinde FİB ajans & Organizasyon tarafından kendisi için hazırlanan padişah tahtına oturan minik Eymen’i görenler duygu dolu anlar yaşadı.
 
DAVETLİLERDEN TAKI YAĞMURU

Peri Tower Otel havuz başında gerçekleşen düğün töreninde davetlilerin şıklığı da göz doldurdu. Çocuklar için getirilen palyaço ise çocukların ilgi odağı oldu. Çocuklar için özel olarak getirilen palyaçoyu gören miniklerin sevinci görülmeye değer anlar yaşattı. Düğünde anne ve babası ile beraber masaları teker teker ziyaret eden küçük Eymen, sevenleri tarafından takı yağmuruna tutuldu.

Unutulmaz bir gece yaşayan Davetlilerden tam not alan Sünnet Düğününü Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin organizasyonda ki en büyük ismi FİB ajans Organizasyon gerçekleştirdi.
Farklı konsepte şık ve rengarenk bezenerek itina ile hazırlanmış Sünnet merasiminin mimarları FİB ajans Organizasyon yine farklılığını bu alanda bir kez daha kanıtladı.

Özel olarak hazırlanmış Hoş bir müzik dinletisi ile yenilen yemeklerden sonra yapılan duanın ardından Servet ve Tahsin Elma çiftleri önce Dans ettiler ardından davetlilerle birlikte oyun havaları eşliğinde eğlenen davetliler sahneyi hiç boş bırakmazken Eymen Elma'nın sünnmnet merasimi için gelen davetlilerin gönüllerince coşkulu eğlenceleri de görülmeye değerdi.

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak Elma ailesine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...



0 384 212 9 444 

GSM: 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

www.fibajans.com