Özbek ve Soylu Ailelelrinin Biricik evlatları Fatma Özbek ile Türker Soylu çifti Göreme Belediyesi salonunda düzenlenen Nikah merasimi ile dünya evine girdiler.

Genç Çiftin Nikah merasimine Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Nevşehir İlim Yayma Cemiyet Başkanı Ahmet Avlanmaz, Avanos Nüfus Müdürü İbrahim Ertürk Mahmat Eski Belediye Başkanı Faruk Ceylan, Uçhisar Eski Belediye Başkanı Osman Süslü, Özbek ve Soylu ailelerinin eş dost akrabalarıyla Gelin ve damadın arkadaşları genç çifti yalnız bırakmadılar.

Göreme Belediyesi evlendirme memuru Yasin Temel'in kıydığı nikahta Fatma Özbek ve Türker Soylu çiftinin nikah şahidliğini Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ile İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz birlikte yaptılar.

Evlilik cüzdanını Gelin kıza veren Mustafa Eldivan, çifte mutluluklar diledi.

Nikahın ardından duası yapılarak davetliler, genç çiftle fotoğraf çektirdi.

Nikah sonrası açıklamada bulunan Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan; "Hacibektaş Kaymakamlığımdan beridir arkadaşım Göynük Eski Belediye Başkanı Recep Özbek'in kızının nikah merasimine katıldık. Nikah şahitliklerini de yaptığımız Fatma veTürker kardeşlerime bir ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.


FİB Haber merkezi olarak  Özbek ve Soylu Ailelerinin biricik evlatları "Fatma ve Türker Soylu" çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.





Nevşehir'de Düğün,Sünnet , Açılış gibi tüm organizasyonlarınız için FİB Ajans Organizasyon yanınızda...
0 384 212 9 444
0 532 627 28 74