Garanti Bankası, Ankara ilimizde kurulmuş olan bir bankadır. 1946 yılında kurulmuş olan Garanti Bankası yıllar içerisinde hızlı bir büyüme eğrisine girmiş ve günümüzde ülkemizin en büyük ikinci özel bankası konumuna erişmiştir. Garanti Bankası’nın ülkemizde 900’den fazla şubesi, 4 binin üzerinde ATM’si ve 8 bini aşkın personeli bulunmaktadır. Garanti Bankası; kobi, kurumsal, ödeme sistemleri, bireysel, ticareti ve yatırım bankacılığı alanlarında yani kısacası bankacılık sektörünün tüm iş kollarında faaliyet göstermektedir.

Garanti Bankası Şubelerinin Çalışma Saatleri İçin TIKLAYIN

Garanti Bankası’nın 12 milyonu aşkın müşteri bulunmaktadır. Bu müşteriler tüm bankacılık işlemlerini telefon bankacılığı ve İnternet bankacılığı vasıtası ile halledebildikleri gibi çeşitli iş ve işlemleri için şubelere gitmek durumunda kalabilmektedirler. Bu gibi durumlarda Garanti Bankası çalışma saatleri yani şubelerinin açılış saatleri, kapanış saatleri ve öğle arası saatleri merak edilmektedir. Yazımız devamında Garanti Bankası çalışma saatleri detaylı olarak verilmiştir.

Garanti Bankası şubeleri müşterilerinin işlemlerini halledebilmeleri adına sabah saat 09:00’da açılmakta ve akşam saat 17:00’de kapanmaktadır. Şubelerde çalışan personeller güler yüzlü ve müşterinin işlemlerini en kısa zamanda gerçekleştirmeye çaba sarf eden kişiler arasından seçilmektedir. Garanti Bankası şubeleri bu bakımdan diğer bankalara göre yoğunluk olarak daha düşük seviyededir. Yani şubelere gittiğinizde işlemlerinizi daha kısa sürelerde mesai saatleri içerisinde halledebilirsiniz.

Ayrıca yukarıda vermiş olduğumuz bağlantı sayesinde hafta sonu herhangi bir Garanti Bankası şubesinin açık olup olmadığını, açıksa saat kaça kadar açık olduğunu, resmi tatil günlerinde Garanti Bankası çalışma saatleri gibi konuları detaylı olarak öğrenebilir ve aklınıza gelen soruları yöneltebilirsiniz.