2 yıl önce Adana Pozantı'da meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki Av. Furkan Aygün vefatının 2. yıl dönümünde unutulmadı.

“Baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş”

Üzüntümüz sonsuz…
Furkanımızı toprağa vereli tam 2 yıl oldu.
Hayatta yaşamak kadar ölüm de vardır. Ölüm her canlının er ya da geç tadacağı kaçınılmaz bir durumdur. Ayette de belirtildiği gibi "Her canlı bir gün ölümü tadacaktır" ( 29/ANKEBÛT-57) Ölüm insanın kaçamayacağı, herkesin tadacağı en büyük gerçekliktir. 
Fakat… Hayatın doğal bir sonucu olmasına rağmen, sevdiklerimizin ölümü bizi derinden sarsar, yaralar. Bugün bir yıl geçsede o haldeyiz.
Nevşehirli genç hukukçu Furkan Aygün kardeşimizi ölüm bizden erken ayırdı. Henüz 24 yaşında, hayatının baharında ve en verimli çağındaydı.
Ünlü bir sözdür: “Baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş” denir.
Furkan kardeşimiz de arkasında tertemiz bir isim ve hoş bir seda bıraktı.
İşinde çevresinde hep sevildi, güvenildi, başarılı oldu.
Her zaman sakindi, çevresine saygılıydı, gözlerinin içi güler, insana güven verirdi.
Bu vesile ile şu mübarek Berat gecesinde başta Aygün Ailesine ve tüm dostlarına sabır, Furkan Aygün'e bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah rahmetini bol versin. Nur içinde yat sevgili kardeşim.

Sevenleri ve yakınları onu unutmadı ...

Nevşehir Anadolu Lisesi yaptığı paylaşımda; "*/Kum gibi avuçlarımızdan kayıp gitse de zaman unutulmayacak, unutturmayacağımız acılarımız var bizim...
2 yıl önce elim bir trafik kazası sonrası kaybettiğimiz lisemiz 2011 mezunlarından Avukat Muhammed Furkan Aygün'ü vefat yıldönümünde özlem ve rahmetle anıyoruz. Mekanın cennet olsun."

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş'ta "Canim kardeşim aramizdan ayrılalı 1 yıl oldu." şeklinde paylaşımlarla Genç Avukat Furkan Aygün'ü vefatının yıldönümünde unutmadılar.

FİB Haber.com ailesi olarak; Vefatının yıldönümünde genç hukukçu kardeşimiz Furkan Aygün'e bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz. إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)