Gülden ve Rafet CİVELEK çifti hafta sonu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Düğün Salonunda düzenlenen Muhteşem Düğünle dünya evine girdi.

Nevşehir'in değerli eşraflarından Harun CİVELEK'in oğlu genç iş adamı Rafet Civelek, Ali Altın'ın kızı Gülden Civelek ile hafta sonu islami ölçülere göre gerçekleştirilen muhteşem düğünle dünya evine girdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Düğün Salonunda düzenlenen Düğün merasimine Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil , Dersiad Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Nevşehir'in değerli Hocalarından Hafız Cemil Usta, Nevşehir Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehirli İş Adamları Necdet Civelek, Hamza Köybaşı, Sacit Uzer, Yücel Menekşe, Ünal İkizoğlu, Mustafa- Ahmet Ertaş, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık, STK Temsilcileri ile Türkiye'nin dört bir tarafından gelen çok sayıda davetli katıldı.

Yaklaşık 1000 kişinin yer aldığı Düğün merasimine katılan çok sayıda davetli de çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Başarılı sunumlarıyla düğüne renk katan Fikret Çapacı'nın anonsu ile sahneye davet edilen
 "Gülden - Rafet Civelek" çifti Diriliş "Ertuğrul" Jenerik Müziği eşliğinde volkan ve konfeti yağmuru altında alkışlarla alana girerken genç çiftin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Küçük Hafız Cemil Usta'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Şehrimizin kanaat önderlerinden değerli Cemil Usta Hoca Efendi konuklara kısa bir sohbet ve yeni çiftlere nasihatta bulundu. Ardından nikah merasimine geçildi.

Nevşehir Belediyesi Nikah memuru Ertuğrul Usta'nın kıymış olduğu nikahta çiftin nikah şahitliklerini Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil , Dersiad Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Nevşehir'in değerli Hocalarından Hafız Cemil Usta, Ali Usta, Murat Altın ve Hasan Civelek üstlendi... Daha sonra Rafet ve Gülden Civelek çiftinin Babaları Ali Altın ve Harun Civelek evlatlarına Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı takdim ettiler.


Tasavvuf musikisi sanatçısı Mehmet DİKER, semazenler eşliğinde düğüne katılan konuklara muhteşem yorumlarıyla eşsiz bir konser verdi. 

Pasta kesimi ve takı törenin ardından konuklara Osmanlı şerbeti ikram edildi.

Gecenin sonunda ise Genç çiftle aile fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Düğüne katılan birçok davetli, gelin ve damadın yanına gelerek bu mutluluğun anılardaki yerini almasını sağladılar.

Nevşehir Belediyesi Nikah memuru Ertuğrul Usta, "Bu defa kendi yiyenimin nikahını kıymak bana nasip oldu. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluk saadet diliyorum. Rabbim tüm yeni çiftlerimizle birlikte Gülden ve Rafet Civelek yiğenlerimide mutlu ve mesut etsin" dedi.

Çiftin nikah şahitliğini yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de yaptığı açıklamasında "Gülden ile Rafet kardeşlerimizin nikah akidlerine şahitlik ettik. Altın ve Civelek ailelerimize de Rabb' im hayırlı ve mübarek eylesin.
Mutluluklar dilerim... "dedi.

Civelek ve Altın aileleri misafirleri gecenin sonunda kapıya kadar uğurlayarak düğüne katıldıkları için teşekkür ettiler.

Düğün sonunda Aile Büyükleri Rafet Civelek ve Ali altın yaptığı açıklamalarında; Yavrularımızın dünya evine girdiği, bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz dedi.

Düğünün Organizasyonunu başarıyla gerçekleştirerek Düğün sahipleri ve davetlilerden tam not alan FİB Ajans Organizasyon Genç çiftlere Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etmeleri ise ayakta alkışlandı.


40 Bin Kere Maşaallah!!!

Biz de FİB Haber Merkezi olarak birbirlerine çok yakışan Gülden ve Rafet CİVELEK çiftine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz. Ne diyelim onlar erdi muradına darısı tüm gençlerimizin başına...






FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...
Nevşehir ve Kapadokya'nın tartışmasız Düğün, Sünnet, Nişan, Kına, Açılış gibi Organizasyonlarında Tek ismi FİB ajans size bir telefon kadar yakın.
Sizde bu en mutlu gününüzü şansa bırakmayın.
Erken rezervasyon yapmakta geç kalmayın.
0 384 212 9 444
0 532 627 28 74
http://www.nevsehirorganizasyon.com/