Yazıhüyük Belediyesi tarafından  geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden bir vatandaşımızın ailesi için yardım kampanyası başlatıldı.

Belediye Başkanı Cengiz Çavdar başkanlığında, Yazıhüyük Belediyesinde mağdur aile için toplantı düzenlendi. Muhtarlar, Cami imam hatipleri, aile yakınları ve Yazıhüyüklü esnafların katıldığı toplantıda trafik kazası sonucu vefat eden Cafer Gündoğan'ın eşi ve üç yavrusuna yapılacak olan yardım konusu masaya yatırıldı.

O aile için Yazıhüyük seferber oldu...

Alınan karar hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cengiz Çavdar; "Geçtiğimiz günlerde meydana gelen elim Trafik kazası sonucu vefat eden Cafer Gündoğan kardeşimizin Eşine ve üç yavrusuna yardım amaçlı toplanmış bulunuyoruz. Toplantı Değerli Halkımızın isteği üzere yapılmıştır. Belediye Başkanlığımızda Muhtarlarımız, Cami İmam-Hatiplerimiz Esnaf kardeşlerimiz ve Aile yakınlarıyla yapılmıştır.

Vatandaşımız için ev yapılacak...

Toplantıda Hayra vesile güzel kararlar alınmıştır. Öncelikle Toplantıya katılan arkadaşlarımız içerisinden bir yardım komisyonu oluşturulmuştur. Komisyonda Hasan Gündüz,Cengiz Köse, Abdi Karataş, Ahmet Topraktepe ve Nafi Gündoğan görev almışlardır. İlk öncelik Aileye bir "EV" yapımına karar verilmiştir. İnşaatta çalışacak Duvar, kalıp, sıva ve boya ustaları komisyon tarafından belirlenecektir. Kasaba halkımızdan Yardım vermek isteyen kardeşlerimiz kurulan Yardım Komisyonundan kendine en yakın gördüğü arkadaşımıza ismini yazdırması ve ne şekilde yardım yapacağını bildirmesi gerekmektedir.

(Para, Demir, Çimento, Biriket Kum, Boya veya ev eşyası gibi söz ve taahhütde bulunabileceklerdir.) Kurban derisiyle ilgili aileye yapılacak yardımlar; komisyon üyelerine isim yazdırabileceklerdir. Kurban derileri Kasabamızda bu yıl "Cafer GÜNDOĞAN" ailesine toplanılacak, Ancak vatandaşlarımız kendisine daha uygun gördüğü fakirlerine Cami yada Kur'an Kurslarımıza verebilecektir, zorlama olmayacaktır. Toplantıya Katılımlarından, değerli fikir ve önerilerinde dolayı Cami İmam-Hatiplerimize, Muhtarlarımıza, Esnaflarımıza ve bütün Arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR ederiz..." dedi.

KOMİSYON ÜYELERİMİZİN İRTİBAT TELEFONLARI:

Hasan GÜNDÜZ:0532 594 1232,Cengiz KÖSE:0537 4601552, Abdi KARATAŞ:0 538 518 8125 Ahmet TOPRAKTEPE:0539 317 50 33 Nafi GÜNDOĞAN:0539 401 95 49

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, Paşalı Abdil Meşe, Adem Köse, Naim Gündoğan ve Hasanoglu Kasabı Baykal dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa, oturma odası ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Adem Köse ve Naim Gündoğan dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Adem Köse ve Naim Gündoğan dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Yıldıray Gündüz, Naim Gündoğan ve Cafer Köse dahil, oturan insanlar, masa, oturma odası ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 5 kişi, Metin Karakaya dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: yazı