Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, oda kayıtlı bütün bayan kuaförlerinin birlikte şok bir kampanya gerçekleştirdiğini açıkladı.


 Nevşehir BERKO Başkanı Cengiz Taşhan, yapılan şok kampanyanın detaylarını şu sözlerle anlattı;

“ Nevşehir genelinde hiçbir kadın ömrümde hiç bayan kuaförüne gitmedim demesin diye, odamıza kayıtlı bütün bayan kuaförleri el ele vererek şok bir kampanyayı sizlere sundu. Odamıza kayıtlı bütün kuaförlerde fiyat listesinin yarısına bütün hizmetlerden yararlanabileceksiniz.

Odamıza kayıtlı bayan kuaförlerinin yoğun istek ve talepleri üzerine hazırlanan bu kampanya 31.01.2014 tarihinde başlayıp 30.03.2014 tarihine kadar 2 ay süreyle devam edecektir.

Bu şok kampanyanın amacı, maddi ve manevi yönden hayatında hiç kuaföre gitmeyen ya da sıklıkla gidemeyen bayanların güzellik ve ihtiyaç hizmetlerinden yararlanabilmesidir.

Buradan bütün Nevşehir’ de yaşayan bayanlara seslenerek, markasına ve içeriğine güvenemediğiniz marketlerden ya da kozmetik ürünleri satan dükkânlardan alışveriş yaparak saçınızı ve ya cildinizi yıpratmayın, fiyat listesinin yarısına uygulanan bu şok kampanya sizleri bekliyor.”