Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Ramazan ayı etkinlikleri Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

İftar öncesi çocuklara yönelik olarak düzenlenecek olan etkinliklerde, Meddah, Minyonlar, Hacivat-Karagöz, Animasyon gösterileri, çocuk tiyatrosu, Bubble Show, Nasreddin Hoca, Orta Oyunu, Çocuk Konserleri ve Çocuk Filmleri Gösterisi yer alacak. İftar sonrasında gerçekleştirilecek programlarda ise, Prof. Dr. Ahmet Şimşirligil, Dursun Ali Erzincanlı, Vehbi Vakkasoğlu, Ahmet Hakan Karagül,   Savaş Talha, Veysel Çelikdemir, Ahmet Akkuş, Mehmet Ercan, Ünal Zorer, Turan Erdiren, Hayati İnanç, Bahadır Yenişehirlioğlu, Ömer Faruk Güney,  Kemal Faruk, Kürşat, Grup Tillo ve Agah gibi Yazar ve Sanatçılar tarafından,  Ramazan sohbetleri, ilahi dinletileri, tasavvuf konseri ve halk müziği konserleri düzenlenecek.

Bunun yanı sıra Grup Tillo, Agah, Dursun Ali Erzincanlı ve Kürşat gibi farklı sanatçılarımız da Teravih Namazından sonra sahne alarak Nevşehirlilere çok özel bir gece yaşatacaklar.