Özel Kapadokya Hastanesi çalışanlarından M.Akif Ersoy Mahallesi TOKİ İlköğretim Okulundaki Toplam ihtiyaç sahibi 52 öğrenciye Kışlık bot dağıtımı gerçekleştirildi.

Böyle bir kampanya başlattıkları için mutluluk duyduklarını ifade eden Hastane Müdürü Ayhan Benli ve bu projenin öncüsü Hastane Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Binzet bu tür sosyal projelerin bundan sonrada devam edeceğini belirtti.

Okul Müdürü ise  Kapadokya Hastanesi'ne bu anlamlı kampanyadan dolayı teşekkür etti...

Özel Kapadokya Hastanesi Sosyal sorumluluk Projesi kapsamında, Hastane Müdür Yardımcısı Sayın Ömer Faruk Binzet öncülüğünde yürütülen bu anlamlı çalışmanın özünde "Uyan devi uyandırmak" yattığı bildirildi.Binzet FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında,Acılar paylaştıkça azalır sevinçler mutluluklar paylaştıkça çoğalır.Biz insanlarımızın en büyük sermayesi olan Sağlık sektörünün Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinde hizmet veren bir kuruluşu olarak Özel Kapadokya Hastanesi öncülüğünde yürüttüğümüz bu projede insanlarımızın birbirleriyle yardımlaşma ve paylaşma duygularını uyandırmak adına bu projeyi hayata geçirdik.İnşallah içimizde uyuyan devleri uyandırmışızdır.
Projenin öncüsü ve Hastane Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Binzet: Projemizin doğuş amacı  bir ortak akıl paylaşım ve halkımıza önemli bir mesajdı.Kamuoyunda aldığımız çok büyük olumlu tepkiler bu konudaki çalışma ve projemizin başarısını ortaya koyuyor.Ben bu bağlamda projemize emeği geçenlere tüm duyarlı halkımıza teşekkür ediyorum dedi.

Daha öncede Çiftlik İlk öğretim okulunda ihtiyaç sahiplerine kışlık mont dağıtımı gerçekleştiren Özel Kapadokya Hastanesini bu güzel ve anlamlı çalışma için kutluyoruz.