Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanlığı Nevşehir'de ikamet eden iki adet engelliye özel üretim tekerlekli sandalye vermek üzere çağrıda bulundu.

Dernek Başkanı Mehmet Karadaş yaptığı açıklamasında, "Spinal Palsi (SP) hastalığı olupta, tekerlekli sandalyesi olmayan varsa buyursun bize müracaat etsin" dedi.

Başkan Karadaş; "Doğuştan engelli olan ve tıp dilinde Spinal Palsi (SP) olarak adlandırılan engelli yavrularımızın ve tüm engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin her alanda olduğu gibi mobilize alanındada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yurt dışından çok kıymetli yardımsever dostlarımızın göndermiş olduğu 2 adet özel üretim manüel tekerlekli sandalye için uygun engelli kardeşlerimizin aileleri lütfen bize ulaşsın ve 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde takdim edelim." ifadelerinde bulundu. 

Bu duyguyu yaşayan bilir!

Dernek Başkanı Karadaş açıklamasının devamında şunları ifade etti; "Dünya'nın en güzel hazzı bir hastayı, engelliyi veya mağdurun ellerinden tutmak ve onları sevindirmektir..!!  Ayrıca bende bir tekerlekli sandalye bağışlamak ve bir kardeşimizi mutlu etmek istiyorum derseniz bize ulaşın lütfen" dedi. 

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanlığı 

Mehmet Karadaş 

İrtibat Tlf : 0 507 391 90 07