Kaymaklı Belediyesi, beldede değişik sektörlerde faaliyet gösteren sanayi ve esnaf temsilcileri ile iftar sofrasında buluşturdu.

Kaymaklı Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla her yıl düzenlediği Ramazan Sofrasında dün beldede değişik sektörlerde faaliyet gösteren sanayi ve esnaf temsilcilerini ağırladı.

İftar sofrası programında bir konuşma yapan Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, sanayicilerimizi ve esnaflarımızın bu sofrada bulunarak birlik ve beraberlik mesajları vermelerinin gurur kaynağı olduğunu ifade etti, “Tutmuş olduğumuz oruçları Allah kabul eylesin. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bozmak isteyen şer odaklarına ise fırsat vermesin. İnşallah bu meydanlarda, alanlarda ve dükkanlarda bundan sonra da sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Ramazan sofralarımız 50’ye yakın aileye yemek ulaştırırken, 200 kişiye yakın insanımıza hizmet etmektedir. Burada yemekleri yapan hanım kardeşlerimizden servislere yardım eden tüm çalışanlarımıza, soframıza iştirak ederek maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Esnaf ve sanayici buluşmalarının bir kere ile sınırlı kalmayacağına dikkat çeken Başkan Çekiç, beldemizde faaliyet gösteren tüm esnafları, sanayicileri ve zanaatkarları gönül sofralarında ağırlamaktan kıvanç duyacaklarını ifade etti.