Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanlığı bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına sıcak bir aş olabilmek için kurban bağışlarını kabul etmeye devam ediyor. 

Bu kapsamda MHP 25. Dönem Nevşehir Milletvekili ve  MYK Üyesi Mehmet Varol kurban bağışı ile desteklerini Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek aracılığı ile gerçekleştirdi.

Varol, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatmayı sürdüren Türk Kızılay’ına kurban bağışında bulunarak son derece anlamlı bir yardımseverlik hassasiyeti gösterdi.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, bağışta bulunan MHP 25. Dönem Nevşehir Milletvekili ve  MYK Üyesi Mehmet Varol’a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Mehmet Varol bağış sırasında “Mağdurların ve mazlumların umudu; dayanışmanın ve yardımlaşmanın timsali olan, merhamet elini tüm dünyaya uzatan Türk Kızılay’ına kurban bağışımızı gerçekleştiriyoruz. Allah kabul etsin” ifadelerini kullanarak kurbanını bağışladı.