Nevşehir Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından Nevşehir Üniversitesi öğrencilerine yönelik Kapadokya gezisi düzenlendi.

 

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte Nevşehir Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrenciler başta olmak üzere tüm öğrencilere yönelik Nevşehir Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından organize edilen ‘Kapadokya Gezisi’ne yoğun bir öğrenci katılımı oldu.

 

Gerçekleştirilen geziyle birlikte öğrenciler, Nevşehir Üniversitesi ana yerleşkesini, Nevşehir merkezde bulunan tarihi eserleri, Uçhisar ve Göreme Vadisini, Ürgüp, Paşabağları ve Avanos gibi Kapadokya’nın doğal ve tarihi güzelliklerini içerisinde barındıran turistlik yerleri yakından görüp tanıma imkanı buldu.

 

Gezi amaçlarının Nevşehir Üniversitesi öğrencilerinin birlik ve beraberlik içinde kaynaşması olduğunu söyleyen Öğrenci Konseyi Başkanı Ufuk Altuntaş, “Öğrenci Konseyi olarak öğrenci arkadaşlar arasında birlik ve beraberliğinin yanı sıra Üniversitemizi tercih ederek yeni katılan öğrenci arkadaşlarımızın üniversitemizi ve şehrimizi yakından tanımalarını sağlamak için bu tür etkinlikler gerçekleştiriliyoruz. Geçtiğimiz senelerde yaptığımız bu etkinliklerimizi ayrıca geleneksel hale getirerek bizden sonraki arkadaşların da bu tür etkinlikleri sürdürmelerini amaçlıyoruz. Hafta sonu öğrenci arkadaşlara yönelik gerçekleştirdiğimiz Kapadokya gezisine beklediğimiz üzere yoğun bir katılım oldu. Gezimize katılan arkadaşlar bizlere düzenlediğimiz geziden oldukça memnun olduklarını belirterek yenilerinin düzenlenmesi isteğinde bulundular. Nevşehir Üniversitesi Öğrenci Konseyi olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizde her zaman yanımızda bulunan ve öğrenci merkezli yönetim anlayışını benimseyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ve yönetimine tüm öğrenci arkadaşlar adına teşekkür ediyorum” dedi.